Rufak Babayev, dünyanın en köklü gastronomi derneklerinden Chaîne des Rôtisseurs'da görevlendirildi!

Grant Hyatt İstanbul Genel Müdürü Rufat Babayev, dünyanın en köklü gastronomi derneklerinden biri olarak kabul edilen, Chaîne des Rôtisseurs’un İstanbul Bölge Kurulu’na görevlendirildi. Dernek tarafından “Vice Chancellier (rektör yardımcısı)”ünvanı alan Babayev, İstanbul’da gerçekleşecek etkinliklerde eş sorumlu olacak.

Grant Hyatt İstanbul Genel Müdürü Rufat Babayev, dünyanın en köklü gastronomi derneklerinden biri olarak kabul edilen Chaîne des Rôtisseurs’un İstanbul Bölge Kurulu’na görevlendirildi.

Dünyanın en köklü gastronomi oluşumlarından biri olan Chaîne des Rôtisseurs’un yeni İstanbul Bölge Kurulu belirlendi. Grand Hyatt İstanbul Genel Müdürü Rufat Babayev, derneğin yeni yönetiminde Vice Chancellier (rektör yardımcısı) görevini üstlenecek. Uzun yıllardır turizm sektöründe pek çok farklı ülke ve pozisyonda görev alan Babayev, derneğin İstanbul etkinliklerinden eş sorumlu olacak. 

Bugün dünya genelinde 80 ülkede 21 bin üyeye sahip olan Chaîne des Rôtisseurs’un İstanbul Bölge Kurulu 2004 yılında kuruldu. Derneğin yeni yönetiminde Nihat Karaköse "Bailli (icra memuru)", Maximillian Thomae “Vice Chargé Culinaire (mutfak müdür yardımcısı)” ve Fatoş Kutay “Vice Chargé de Presse (basın sorumlusu yardımcısı)” olarak görev alacak. 

Rufak Babayev, dünyanın en köklü gastronomi derneklerinden Chaîne des Rôtisseurs'da görevlendirildi! ile ilgili etiketler Rufak Babayev gastronomi Chaîne des Rôtisseurs Grant Hyatt
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.