Hollywood'da 700'den fazla oyuncu İsrail'e destek için imzaladı! İşte o isimler!

Hollywood'da 700'den fazla oyuncu İsrail'e desteklerini dile getirmek için bir mektup imzaladı. Sivilleri vurup savaş suçu işlemesine rağmen İsrail'e verdikleri desteğin yanı sıra Hamas'a karşı direniş çağrısında bulundu.

Hollywood oyuncuları İsrail'e açıktan destek verdi. 700'den fazla oyuncu İsrail'e desteklerini dile getiren bir mektuba imza attılar. Hamas'a terör örgütü dedikleri mektupta eğlence sektörünün liderlerine, "Hamas'a karşı güçlü bir şekilde seslerini yükseltmeleri ve terör örgütünü masum rehineleri ailelerine iade etmeye teşvik etmek için ellerinden geleni yapmaları" çağrısında bulunuldu. 

FİLİSTİN'İ TERÖRİST GÖSTERDİLER

İsrail'in günlerdir işlediği savaş suçlarını görmezden gelen oyuncular sadece Filistin'in eylemlerini eleştirdiği mektupta: 

"Bu terörizmdir. Bu kötülüktür. Hamas'ın eylemlerinin hiçbir haklı ya da makul gerekçesi yoktur" ifadelerine yer verildi. 

Yüzlerce ünlü aktör ve aktris tarafından imzalanan mektupta ayrıca, eğlence sektöründeki tanınmış kişilere "savaşla ilgili yanlış bilgileri paylaşmaktan kaçınmaları" ve herhangi bir "propagandayı" güçlendirmekten kaçınmaları yönünde bir uyarıda da bulunuldu.

HOLLYWOOD'DAN İSRAİL'E AÇIK DESTEK

Mektuba imza atan isimlerden olan yapımcı Haim Saban ise yaptığı açıklamada çocukların ve sivillerin İsrail tarafından katledilmesini göz ardı ederek, "Hollywood camiası ve dünya çapında bizler, Gazze'de İsrail'i yok etmek isteyen terörist bir rejime karşı kendini savunan İsrail'in yanında durmalıyız." ifadelerini kullandı.

Creative Community For Peace tarafından yayınlanan mektubu imzalayanlar arasında Chris Pine, Gal Gadot, Amy Schumer, Mark Hamill, Jamie Lee Curtis, Michael Douglas, Bella Thorne ve Jerry Seinfeld de bulunuyor.

Hollywood'da 700'den fazla oyuncu İsrail'e destek için imzaladı! İşte o isimler! ile ilgili etiketler İsrail Hollywood
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.