İsrail 'Gazze'yi boşaltın' demişti! Yola çıkan Filistinlilere bomba yağdırdılar!

İsrail'in 'Gazze'nin kuzeyini boşaltın' çağrısından sonra yola çıkan Filistinlilere bomba attığı o anlar kameralara yansıdı.

İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, X sosyal medya platformundaki paylaşımında, "Gazze Şeridi sakinlerine önemli bir açıklama: Gazze kent merkezini terk ederek güneye yönelmeniz için çağrıda bulunuyoruz." ifadelerine yer vermişti. Gazze'nin kuzeyindeki Filistinlilerden bölgenin güneyine geçmelerini isteyen ve tahliye için kullanacakları yolu gösteren bir harita paylaşan Adraee, "İsrail ordusunun yerel saatle 10.00-16.00 arasında haritada işaretlenen rotaya dokunmaktan kaçınacağını belirtmek isterim." ifadelerini kullanmıştı. 

Sivillerin Gazze'den çıkmak için kullandığı tahliye yolunun bombalandığı videolarda çok sayıda can kaybı ve büyük yıkım olduğunun görüldüğü aktarıldı.

Aralarında çocuklara ait olanların da bulunduğu cesetlerin bazılarının çok kötü şekilde yandığı kaydedildi.

O anlar kameralar tarafından böyle kaydedildi.

İsrail 'Gazze'yi boşaltın' demişti! Yola çıkan Filistinlilere bomba yağdırdılar! ile ilgili etiketler Gazze Filistin İsrail

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.