Hollandalı stoper Jeffrey Bruma, Kasımpaşa'da... 29 yaşındaki futbolcu 2+1 yıllık imza attı

Hollanda Milli Takımı'nın EURO 2012 ve 2014 FIFA Dünya Kupası kadrolarında yer alan tecrübeli stoper Jeffrey Bruma, Kasımpaşa'da... 5 yıldır Bundesliga'da top koşturan Bruma, Lacivert-Beyazlılar'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kasımpaşa, Hollandalı stoper Jeffrey Bruma'yı transfer etti. 29 yaşındaki futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Tecrübeli futbolcu geçen sezon Bundesliga'da Mainz forması giymişti.

2016 yazında PSV'den Wolfsburg'a 11.5 milyon euro bonservisle transfer olan Bruma, son iki sezondır devre arasında Schalke 04 ve Mainz'a kiralanıyordu. Hollanda Milli Takımı formasını sonuncusu 2016'da olmak üzere 25 kez giyen tecrübeli futbolcu sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra Kemerburgaz Tesisleri'nde Sportif Direktör Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 2+1 yıllığına Kasımpaşa'ya bağlayan sözleşmeye imza attı.

GOLCÜLERİ DİKKAT ÇEKİCİ

Tecrübeli futbolcu Kasımpaşa'nın bu yaz 9. transferi oldu. Yeni sezona teknik direktör Şenol Can yönetiminde hazırlanan ve Süper Lig'de ilk 10'u hedefleyen İstanbul'un Lacivert-Beyazlı kulübü sol beke Tunuslu futbolcu Mortadha Ben Ouanes ile Sakıb Aytaç takviyeleri yaptı.

Fenerbahçe'den tecrübeli kaleci Harun Tekin'i alan Kasımpaşa, Feyenoord'dan 30 yaşındaki Danimarkalı santrfor Nicolai Jörgensen'i tapusuyla alırken Fransa 2. Ligi'nin dikkat çeken golcülerinden Umut Bozok'u Lorient kulübünden kiraladı.

Sparta Prag'dan merkez orta saha oyuncusu Michael Travnik'i kiralayan Paşa, Fiorentina'dan aldığı Fransız 10 numara Valentin Eysseric transferiyle de dikkat çekti. Sol açığa ise gurbetçi futbolcu Ahmet Engin dahil edildi.

Hollandalı stoper Jeffrey Bruma, Kasımpaşa'da... 29 yaşındaki futbolcu 2+1 yıllık imza attı
Kasımpaşa hazırlık maçında bu akşam Fatih Karagümrük'le karşılaşıyor.
Hollandalı stoper Jeffrey Bruma, Kasımpaşa'da... 29 yaşındaki futbolcu 2+1 yıllık imza attı ile ilgili etiketler Kasımpaşa Jeffrey Bruma Wolfsburg
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.