Hollanda, Türk anneyi konuşuyor! Satırlı hırsızı, camsil ve el bezi ile döverek uzaklaştırdı

Hollanda'da oğlunun fırınına bakan Türk anne Latife Peker, dükkanı satırla soymaya kalkan hırsızı el bezi ve temizlik malzemesi şişesiyle döverek uzaklaştırdı. O anlar fırının güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, cesur anne ülkede gündem oldu.

Hollanda'nın Deventer kentinde 26 Temmuz günü bir hırsız, Mevlana Fırını'na elinde satırla girerek kasaya yöneldi. O sırada saldırgan, oğlunun fırınına bakan ve temizlik yapan Latife Peker adlı Türk anne ile karşılaştı.

Peker, hırsıza elindeki bez ve temizlik malzemeleri ile vurmaya başladı. Peker'in darbeleri ile neye uğradığını şaşıran satırlı saldırgan, bir müşterinin de fırına girmesiyle çareyi kaçmakta buldu.

O anlar fırının güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Yaşadığı şoku üzerinden kısa sürede atamayan Latife Peker, "O an ölüm bile aklıma gelmedi" dedi.

Hollanda, Türk anneyi konuşuyor! Satırlı hırsızı, camsil ve el bezi ile döverek uzaklaştırdı ile ilgili etiketler Hollanda Fırın Latife Peker satırlı hırsız Türk anne

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.