H&M Türkiye kimin? Hennes & Mauritz AB sahibi kimdir?

LGBT destekçilerinden biri olarak bilinen İsveç giyim markası H&M Türkiye, aileyi hedef alan bir propagandayla sosyal medyada günde oldu. 'Seçtiğim ailem' adı verilen bir konsept yayınlayan H&M Türkiye kimin sorusuna yanıt arandı. Peki, H&M Türkiye sahibi kimdir?

Dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye'de de çok sayıda mağası bulunan İsveç giyim markası H&M, yeni bir skandalın kapılarını araladı. Türkiye'de bazı kesimlerin de destekleriyle ve de yapılan skandal eylemlerle sık sık gündem olan H&M, LGBT sapkınlığına destek verdi.

İsveç giyim markası H&M, Türk vatandaşlarının kullanımı için açtığı internet sayfasında "LGBT" propagandası yaparak, “Seçilmiş bir aile, birbirini desteklemeyi ve sevmeyi özellikle seçen insanlardan oluşuyor. Kimi seviyor olursanız olun, her ne olursa olsun orada olmaya ve kim olduğunuzu kutlamaya odaklanıyor. Birbirlerini seçen LGBTQIA+ aileleri ile tanışın.” paylaşımında bulundu.

H&M Türkiye kimin? Hennes & Mauritz AB sahibi kimdir?

H&M Türkiye Kimin?

H&M (Hennes & Mauritz AB) Stockholm merkezli uluslararası perakende bir giyim firmasıdır. Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren şirket erkek, kadın, gençler ve çocuklar için giyim eşyası üretmektedir.

2019 itibarıyla, 74 ülkede 5,000 değişik isimli mağazalarda, 126,000 çalışanıyla hizmet vermektedir. İspanya merkezli Inditex 'den sonra (Zara) dünyanın en büyük ikinci giyim mağazasıdır.

H&M Türkiye Sahibi Kimdir?

H&M firmasının kurucusu Erling Persson iken, şu an oğlu Stefan Persson ve Helena Helmersson tarafından yönetilmektedir.

H&M Türkiye kimin? Hennes & Mauritz AB sahibi kimdir? ile ilgili etiketler H&M
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.