Hızlı ve Öfkeli 9 yayın tarihi belli oldu! Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çıkacak?

Efsanevi seri dokuzuncu filmi ile geri dönüyor. Hızlı ve Öfkeli 9 için sonunda yayın tarihi verildi. Tüm dünyayı kasıp kavuran Hızlı ve Öfkeli 9 çıkacak mı, Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çıkacak detaylar haberimizde.

Hızlı ve Öfkeli 9 yayın tarihi belli oldu. Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çıkacak sorusu gündem oldu. Serinin yeni gelecek filmi için yayınlanan fragman ile vatandaşları merak içinde bıraktı. Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çıkacak sizler için araştırdık. Peki, Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çıkacak?

Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çıkacak?

Koronavirüs nedeni ile 2020 yılında sinemalarda yerini alması gereken filmin vizyon tarihi ertelenmişti. Bu erteleme filmin gişe başarısını etkilememesi için yapılmıştı. Aradan geçen bir yılın ardından Serinin dokuzuncu filmi Hızlı ve Öfkeli 9, 28 Mayıs 2021 tarihinde seyircileri ile buluşacak. Aksiyonun hız kesmeden devam edeceği Hızlı ve Öfkeli 9 için şimdiden geri sayım başladı.

Hızlı ve Öfkeli 9 yayın tarihi belli oldu! Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çıkacak?

Hızlı ve Öfkeli 9 filmi için ciddi oranda bir bütçe ayrıldığı bilinmekte. Gürcistan’da sadece 10 dakikalık bir sahne için 11 milyon dolarlık bir bütçe harcandığı öğrenilmişti. Filmin yönetmenliğini Justin Lin üstlenmiştir.

Hızlı ve Öfkeli 9 filminin konusu nedir?

Dominic Toretto’nun şimdi tek bir önceliği var. Oğlu Brian’ı korumak. Oğlu ve Letty ile birlikte sakin bir yaşam sürmekte Toretto, ne kadar istese de geçmişinden kurtulamayacak. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalacak.

Hızlı ve Öfkeli 9 yayın tarihi belli oldu! Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çıkacak?

Serinin 9. filmi olan Fast and Furious 9'ın oyuncu kadrosunda önceki serilerden tanıdığımız Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Lucas Black, Tyrese Gibson, Lex Elle ve John Cena gibi birçok isim yer almaktadır.

Hızlı ve Öfkeli 9 yayın tarihi belli oldu! Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çıkacak? ile ilgili etiketler Hızlı ve Öfkeli 9 çıkacak mı ne zaman çıkacak oyuncuları fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.