Hızlı ve Öfkeli 9 Netflix ne zaman çıkıyor?

ABD’de gösterime giren Hızlı ve Öfkeli serisinin 9. filmi rekorları da beraberinde kırmayı başardı. Covid-19 nedeniyle gösterim tarihi ertelenen Hızlı ve Öfkeli 9 filminin hasılatı şu ana kadar 400 milyon dolar civarını aştı. Peki, Hızlı ve Öfkeli 9 Netflix ne zaman çıkıyor?

Sinema severler tarafından merakla beklenen ve koronavirüs salgını nedeniyle gösterim tarihi değişen Hızlı ve Öfkeli 9 filmi, rekorlar kırmaya devam ediyor. Gişe filmlerinin hayatın normale dönmesi sonrasında teker teker vizyona girmesi Hızlı ve Öfkeli hayranları içinde bekleneni gerçekleştirdi.

Pandemi nedeniyle uzunca bir süredir çekimleri ertelenen Hızlı ve Öfkeli 9 filmi, ABD’de de gösterime girdiği ilk hafta sonunda 70 milyon dolarlık bir hasılat elde etmişti. Justin Lin'in yönetmenliğini yaptığı Hızlı ve Öfkeli 9 filmi, Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi filminden de fazla ilgi gördü.

Hızlı ve Öfkeli 9 Netflix ne zaman çıkıyor?

Sinema tutkunlarına oldukça fazla bir şekilde heyecan veren Hızlı ve Öfkeli 9 serisi geçtiğimiz haftalardaki kazancı ile en büyük beşinci film serisi olma unvanını da kazanmış oldu. Dünya genelinde başarısına devam eden Hızlı ve Öfkeli 9, küresel çapta 404 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etti.

Hızlı ve Öfkeli 9 Netflix ne zaman çıkıyor? - Resim : 2

Başrollerinde Vin Diesel, Charlize Theron ve John Cena gibi isimlerin yer aldığı Hızlı ve Öfkeli 9 filminde; Domenic Toretto‘nun emeklilik kararı sonrası yaşadıkları anlatılıyor. Serinin başrol oyuncusu Vin Diesel ise son açıklamasında Hızlı ve Öfkeli 10 ile 11 serisi için tarih vermekten de geri kalmadı.

Hızlı ve Öfkeli 9 Netflix ne zaman çıkıyor? - Resim : 3

HIZLI VE ÖFKELİ 9 NETFLİX NE ZAMAN?

Dünyanın en çok kullanılan film izleme platformlarından birisi olan ve sinemada gösterimde olan filmleri yayınlayan Netflix’te Hızlı ve Öfkeli 9 filminin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Hızlı ve Öfkeli 9 filminin, Temmuz ayı içerisinde Netflix platformunda yayınlanması bekleniyor.

Hızlı ve Öfkeli 9 Netflix ne zaman çıkıyor? - Resim : 4

 

Hızlı ve Öfkeli 9 Netflix ne zaman çıkıyor? ile ilgili etiketler Netflix Hızlı ve Öfkeli 9
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.