Hıncal Uluç'tan haber var! Sağlık durumu nasıl?

Sabah Gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Hıncal Uluç'un sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Aytuğ, Uluç'un uyutulduğunu ve Pazartesi günü uyandırılarak normal odaya alınacağını yazdı.

Sabah Gazetesi Yazarı Yüksel Aytuğ, Hıncal Uluç'un sağlık durumu ile ilgili son durumu köşesine taşıdı. Yüksel Aytuğ, "Aynı anda iki ciddi operasyon birden geçiren Hıncal ağabey şu anda yoğun bakımda uyutuluyor. Her şey yolunda giderse yarın uyandırılacak ve tedavisi normal odada devam edecek." dedi.

İşte Yüksel Aytuğ'un 'Hıncal'a saldırmanın dayanılmaz cazibesi' başlıklı yazısı:

Haftalardır yüreğim ağzımda, dualar dilimde. Her sabah cep telefonumdaki mesajlara, haber sitelerine korkuyla bakar oldum, Hıncal ağabeyden kötü haber gelecek diye...

Okurlarımın büyük bölümü aynı zamanda Hıncal ağabeyi de takip edenler olduğu için bana her gün durumunu soruyorlar. Bildiğim kadarıyla onlara gelişmeleri aktarmaya çalışıyorum. Aynı anda iki ciddi operasyon birden geçiren Hıncal ağabey şu anda yoğun bakımda uyutuluyor. Her şey yolunda giderse yarın uyandırılacak ve tedavisi normal odada devam edecek. Bugüne kadar pek çok ciddi sağlık sorununun üstesinden gelen, ruhunda her zaman bir büyük savaşçıyı, direnişçiyi barındıran ağabeyimin, bu kez de galip geleceğine yürekten inanıyorum.

Hıncal Uluç'tan haber var! Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Hıncal Uluç Yüksel Aytuğ sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.