Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlanıyor! Ağabeyi Öcal Uluç'tan duygulandıran sözler: Yaşatan bir insandı...

Gazeteci Hıncal Uluç, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Turkuvaz Medya önünde düzenlenen törende konuşan ağabeyi Öcal Uluç, "O, ölüme koşan değil yaşatan bir insandı. Allah onu en iyi yerde muhafaza edecektir." ifadelerini kullandı.

Gazeteci Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Uluç için bugün saat 11.15'te Turkuvaz Medya TEM Medya Merkezi'nde tören düzenlendi.

Törenin ardından Uluç'un naaşı Zincirlikuyu Camii'ne gönderilecek. Öğle ezanına müteakıben kılınacak cenaze namazı sonrası Uluç Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek. Uzun yıllardır medya sektöründe yorumculuk ve köşe yazarlığı yapan duayen gazeteci Hıncal Uluç saat 23.00'da hayatını kaybetti. A Spor ve Sabah Gazetesi'nin duayen ismi Hıncal Uluç 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Usta gazeteci 6 aydır sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görüyordu..

AĞABEYİ ÖCAL ULUÇ'TAN DUYGUSAL SÖZLER

Kardeşi Öcal Uluç: Hıncal Uluç'un ağabeyiyim, 83 senedir birlikte yaşıyorum. O benim meslektaşım, dostum, sırdaşımdı. Hayatta en sevdiğim insan Hıncal'dı. Hayatımda yaptığım en zorişlerden biri burada şu an yaptığım konuşma. Onun asıl özelliğini sizlere söylemek isterim. O ölüme koşan değil, yaşatan bir insandı. Neden başka gazetelere gitmedi, taş yerinde ağırdır derdi. Allah onu en iyi yerde muhafaza edecektir. Biz onlarla gittiğimiz yerde buluşacağız.

 

Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlanıyor! Ağabeyi Öcal Uluç'tan duygulandıran sözler: Yaşatan bir insandı... ile ilgili etiketler Hıncal Uluç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.