Hilmicem ve Hakan neden kavga etti?

Survivor 2018’e finale sayılı günler kala bile yarışmacılar arasında tansiyon zaman zaman yükseliyor. Özellikle şampiyonun açıklanmasına son dokuz gün kala yarışmacılar oldukça Stresli ve bu stresleri oyun alanında yarışmacılar arasında tartışmalara sebep oluyor. Son oynanan dokunulmazlık oyunu sırasında Hakan ve Hilmicem arasında sinirler gerildi. Peki Survivor Hakan ve Hilmicem neden kavga etti neden tartıştı ve aralarında ne oldu?

Hilmi Cem ile Hakan neden kavga etti?

Dokunulmazlık oyunu sırasında Hakan dizmesi gereken materyalleri yerine koyduğunda parkuru tamamladığını düşünüyor fakat Alp Kırşan'ın uyarısıyla Hakan yanlış yaptığını görüyor arkadaşları Hakan’a düzeltmesini ve yarışmaya devam etmesini söylüyor fakat Hakan sinirleniyor ve yarışmayı orada bırakıyor. Bununla da kalmıyor takım arkadaşlarından neden kendisine yardımcı olmadıkları için kızıyor. materyalleri yanlış koyduğunu gören arkadaşlarından bu konuda kendisini uyarmadıkları için sitem ediyor.

Hilmicem ve Hakan neden kavga etti?

Bu sırada Hilmi Cem kendi hatası yüzünden onlara bağırmasına oldukça sinirleniyor ve Hakan’a sert karşılık veriyor Hakan ve Hilmicem arasında sinirler iyice geriliyor hatta tartışma sırasında Hakan o kadar sinirleniyor ki ağzı alınmayacak küfürler ediyor.

Dokunulmazlık oyunları artık yarışmacılar için kritik bir önem taşıdığı için yarışma sırasında hepsi çok agresif ve sinirli olabiliyorlar bu durumda en ufak bir hata da yarışmacılar arasında yaşanması istenilmeyen tartışmalara neden olabiliyor. Survivor da tartışmalar sık sık yaşanmıştır.

Özellikle son zamanlarda tartışmalar son bulmuş yarışmacılar arasında sükunet sağlanmıştır fakat 20 Haziran Çarşamba akşamı oynanan dokunulmazlık sırasında Hilmicem ve Hakan arasında yaşanan tartışma gerçekten sınırları aştı çünkü Hakan’ın Şok eden küfrü herkesi çok şaşırttı. Özellikle bayan yarışmacılar olduğu bir alanda Hakan’ın bu tarz bir davranış sergilemesi oldukça yanlıştı.

Hakan’ın bu konuda haklı ya da haksız olduğuna geldiğimizde parçaları yanlış koyuldu eğer diğer takım arkadaşları tarafından söylenseydi Hakan daha önce davranıp parçaları düzeltebilirdi fakat diğer yarışmacıların Hakan’a direktif vermesi ne kadar doğru? Çünkü sonuçta artık herkes bireysel performans gösteriyor . Daha önce aynı takımda olmuş olmaları tüm yarışmacıların birbirlerine rakip oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Herkes bir rakibini elemek için uğraşırken kimse Hakan’ın yanlış koydu parçayı düzeltmesi için tavsiyede bulunmak zorunda değil.

Survivor 2018 20 Haziran Çarşamba akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sırasında yaşanan son tartışmada ne yazık ki Hakan haksız olduğunu düşünüyoruz. Hilmicem ve Hakan neden kavga etti? Hakan kime küfretti? Ne dedi?

Sizler Hakan ve Hilmicem arasında yaşanan tartışmada kimi haklı buluyorsunuz düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Hilmicem ve Hakan neden kavga etti? ile ilgili etiketler küfür survivıor hakan hilmi cem kavgaü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.