Herkesi hayrete düşüren trajik ölüm: Yatağında uyurken silahla öldürüldü

ABD’de meydana gelen trajik bir olay duyanları şaşkına çevirdi. Akrabalarını ziyaret için İngiltere’den ABD’ye giden Matthew Wilson gece yatakta uyurken başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri kaza ihtimali üzerinde duruyor.

ABD’nin Atlanta kentinde inanılması güç bir olay meydana geldi. İngiltere’den ABD’ye akrabalarını ziyarete gitmek için giden doktor Matthew Wilson gece yatakta uyurken başına isabet eden bir kurşunla hayatını kaybetti.

Herkesi hayrete düşüren trajik ölüm: Yatağında uyurken silahla öldürüldü

Atlanta kentinde bir banliyöde gece saatlerinde duyulan bir silah sesi nedeniyle çok sayıda kişi polise haber geldi. Olay yerine gelen ekipler soruşturma yaparken başka bir apartmandan ise bir kişinin silahla yaralandığı yönünde başka bir ihbar geldi. Wilson’un kaldığı evden gelen ihbar sonrası polis ekipleriyle birlikte sağlık ekipleri olay yerine geldi. İlk yardım ekipleri başından vurulan doktoru hastaneye kaldırdı ancak İngiliz doktor hayatını kaybetti.

Herkesi hayrete düşüren trajik ölüm: Yatağında uyurken silahla öldürüldü - Resim : 2

Polis ekipleri Wilson’ın hayatını kaybettiği olayla ilgili cinayet soruşturması başlattı. Atlanta polisi olayın kaza olma ihtimali üzerinde duruyor.  Polis sözcüsü, trajik olayda hayatını kaybeden Wilson’ın kesinlikle bir cinayet hedefi olmadığının altını çizdi.

Herkesi hayrete düşüren trajik ölüm: Yatağında uyurken silahla öldürüldü ile ilgili etiketler ABD silah Kurşun Matthew Wilson atlanta yatak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.