"Herkese VAR da bize yok mu?"

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçla ilgili "Biraz şansımız olsaydı maçı kazanabilirdik." dedi. Aybaba, VAR kararları ile verilen ve verilmeyen penaltıları ise "Herkese var da bize yok mu?" sözleri ile değerlendirdi...

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Aybaba, Bursaspor'un geride kalan iki sezonda sorunlar yaşadığını dile getirerek, "Yenilenme ve yapılanma ihtiyacımız vardı. Bunu bir şekilde yerine getirmeye çalıştık ama bu kadarını becerebildik. Bazı mevkilerde eksikliklerimiz var. Altyapıdaki oyuncularımızın kapasitesini yükseltmeye çalışıyoruz. Bu koşullar altında oyuncularımız bugün inanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler. Çok iyi oynadılar, hızlı hücumları çok iyi yaptılar. Biraz şansımız olsaydı maçı kazanabilirdik. Bir ışık gördük." diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini aktaran Aybaba, "Gerçekten hücum hattında 3 oyuncuya ihtiyacımız var. Temaslarımız sürüyor, çok kısa sürede bu transferler bitecek. Biz de daha iyi bir takım haline geleceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Samet Aybaba, karşılaşmada Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemiyle verilen kararların sorulması üzerine, "Herkese var da bize yok mu?" ifadesini kullandı. 

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay da, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile yaptıkları maçta Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasıyla verilen kararları eleştirdi.

Ay, Ülker Stadı'nda yapılan ve 2-1 kaybettikleri müsabaka sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sinirli olduğunu dile getiren Ali Ay, "VAR'ın olması gerektiğini en fazla söyleyenlerden biriyim. VAR, olmasaydı da olabilirdi. VAR sistemi herhalde İstanbul takımlarına göre ayarlandı. Çok üzgünüm. Bursaspor'un oynadığı futbol bence beraberliği hak ediyordu. Son dakikada verilmeyen bir penaltımız var. O penaltıyla buradan 2-2 beraberlikle gidecektik. Sağlık olsun demiyorum. Gerekli temaslarımız olacak. Kulüpler Birliği Vakfında da görüşeceğiz. Adaletin herkese eşit şekilde olması lazım. Ancak bu akşam eşit bir şekilde dağıtılmadı." diye konuştu.

Müsabakaya gelen birkaç taraftarın polis tarafından darp edildiğini ileri süren Ali Ay, "Taraftarlarımızdan birkaçı emniyete götürülmüş. Bir polis, taraftarlarımızdan birini darp ediyor. Kendisine yazıklar olsun diyorum. Böyle bir şeyin olmaması gerekiyordu. Emniyet müdürümüze, emniyet müdür yardımcısı ve spor müdürümüze teşekkür ediyorum. O polisle ilgili gerekli işlem yapıldı. Arkadaşlarımız da sağ salim Bursa'ya gelecek." ifadelerini kullandı.

 

"Herkese VAR da bize yok mu?" ile ilgili etiketler Bursaspor VAR Samet Aybaba video yardımcı hakem
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.