Herkes onu tartışıyor! Emre Mor, Fenerbahçe maçında neden forma giymedi?

Süper Lig'in 32. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaştı. Dikkat çeken mücadelede galip gelen taraf 2-1'lik skorla Sarı-Lacivertliler oldu. Maçın oynanmasına kısa bir süre kala son 8 maça ilk 11'de başlayan Emre Mor'un ise kadroda olmaması ise tartışmalara neden oldu.

Süper Lig'in 32. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaştı.

Dikkat çeken mücadelede galip gelen taraf 2-1'lik skorla Sarı-Lacivertliler oldu.

EMRE MOR KADRODAN ÇIKARILDI

Mücadelenin oynanmasına kısa bir süre kala son 8 maça ilk 11'de başlayan Fatih Karagümrük'ün ara transfer döneminde Fenerbahçe'den kiraladığı Emre Mor'un kadroda olmaması ise sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Yakup Çınar'ın haberine göre Emre Mor'un bir sakatlığı bulunmazken, son yapılan idmanda yer aldı ve idmanda çekilen bir fotoğrafta oldukça sağlıklı olduğu görünüyordu ancak Emre Mor Fenerbahçe'ye karşı forma giymek istemediği için kadroya dahil edilmedi.

Yağız Sabuncuoğlu ise bu durumun tam tersini takipçileriyle paylaştı. Sabuncunoğlu'nun haberine göre ise, Emre Mor'un ayak bileğinden sakatlığı bulunuyor ve bu sebepten dolayı maç kadrosundan çıkarıldı.

 

 

 

Herkes onu tartışıyor! Emre Mor, Fenerbahçe maçında neden forma giymedi? ile ilgili etiketler Fatih Karagümrük Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig Emre Mor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.