Hercai neden yok? Hercai 54.bölüm ne zaman yayınlanacak?

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin hafta içi her zamanki gününde yayın akışında göremeyenler araştırmaya başladı. Hercai neden yok, Hercai 54.bölüm ne zaman yayınlanacak sizler için araştırdık.

Hercai neden yok, Hercai 54.bölüm ne zaman yayınlanacak dizinin sevenleri tarafından aranıyor. Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün yer aldığı Hercai dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Dram türündeki sevilen dizi her Cuma günü ATV yayın akışında yer almayışı akıllarda yayından mı kaldırıldı sorusunu getirdi. Yapımcılığını Mia prodüksiyon şirketinin üstlendiği Hercai dizisi 2019 senesinden beri ATV’de yayınlanmaktadır.

 Hercai neden yok? Hercai 54.bölüm ne zaman yayınlanacak?

 Hercai neden yok? Hercai 54.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sevilen dizi Hercai 54. yeni bölümü ile 10 Ocak Pazar günü saat 20.00’da ATV’de yayınlanacaktır. Yayın hayatına yeni günü ile devam edecek olan dizi Hercai sevenleri ile buluşmaya devam edecek.

Hercai 54. Bölümde Neler Olacak?

Hazar Dilşah’ı karşısında gördüğünde şok olacaktır. Zehra’nın söylediği yalan ile köyden giden Dilşah’ın peşine Hazar düşer. Füsun Fırat’ın sürprizi ile sarsılır. Miran’ın ortaya çıkardığı Cihan hakkındaki gerçekler Şadoğlu konağını karıştıracak. Reyyan Nasuh ve Azize’den hesap sorar. Hazar ise o sırada  Şadoğlu konağına geri dönecek.

Hercai 2. Fragman izlemek için tıklayınız.

Hercai neden yok? Hercai 54.bölüm ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler hercai neden yok Hercai 54. bölüm ne zaman yayınlacak hercai yeni bölüm ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.