Her krizde ortadan kaybolan CHP, Marmaris'te yangın yerine giden bakanları hedef aldı: 'Ne yapıyorlar orada?'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yine tepki çeken açıklamalarda bulundu. Marmaris yangınında yetkililer ve bölge sakinleri canla başla çalışırken, Kılıçdaroğlu yangın yerine giden bakanlar için 'Ne yapıyorlar orada. 3 günde söndüremediler' dedi. CHP'li belediye başkanlarının her kriz anında ortadan kaybolması da yeniden hafızalarda yer edindi. Ankara'daki sel felaketinde Bakan Soylu, olay yerine gidip çizmeleriyle incelemede bulunmuştu. O sırada Mansur Yavaş'ın duyarsızlığı ise tepki çekmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, Marmaris'te çıkan orman yangınına da değindi.

'3 GÜN SÖNDÜREMEDİLER'

Yangın üzerinden yeniden hükümeti hedef alan CHP lideri, gecesini gündüzüne katarak alevlerle mücadele eden ekiplerin tüm çabalarına karşılık "Marmaris'te yangın çıktı, oraya gittik. 3 gün söndüremediler." dedi.

'NE YAPIYORLAR ORADA?'

Kılıçdaroğlu, konuşmasının devamında afet bölgesine giderek yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip eden bakanları hedef aldı. Kılıçdaroğlu, bakanlar için "Ne yapıyorlar orada?" ifadesini kullandı.

AKILLARA BAKAN SOYLU'NUN O FOTOĞRAFI GELDİ

Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışının ardından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Ankara'da yaşanan ve can kayıplarına yol açan sel felaketinde çekilen fotoğrafı yeniden gündem oldu.

 Her krizde ortadan kaybolan CHP, Marmaris'te yangın yerine giden bakanları hedef aldı: 'Ne yapıyorlar orada?'

 Bakan Soylu, sağanak yağıştan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmuş ve daha sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile görüşmüştü. Görüşme anında çekilen bir fotoğraf büyük yankı uyandırırken Bakan Soylu'nun üzerindeki kıyafetlerin ıslak olması ve giydiği çizme gündem olmuştu.

 KAR FELAKETİNDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU DA BALIKÇIDAYDI

İstanbul'da etkisini artıran kar yağışı nedeniyle megakentte adeta hayat durmuştu.

Ocak aylarında şehi etkisi altına alan kar felaketinde metrobüslerdeki aksama nedeniyle yolcular yürüyerek evine gitmeye çalıştı. Metrolarda yaşanan izdihamlar nedeniyle insanlar birbirini ezdi. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sorunların çözümü için sahada olması gerekirken soluğu Sarıyer'de bir balıkçıda aldı. Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıda çekilen fotoğrafları, sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşıladı.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun, daha önce İstanbul'da yaşanan krizleri kayak tatilinde karşılaması da akıllara geldi.

 Her krizde ortadan kaybolan CHP, Marmaris'te yangın yerine giden bakanları hedef aldı: 'Ne yapıyorlar orada?' - Resim : 2

 Her krizde ortadan kaybolan CHP, Marmaris'te yangın yerine giden bakanları hedef aldı: 'Ne yapıyorlar orada?' - Resim : 3

Her krizde ortadan kaybolan CHP, Marmaris'te yangın yerine giden bakanları hedef aldı: 'Ne yapıyorlar orada?' ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Marmaris Yangın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bakan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.