Her geçen gün zamlanan akaryakıt fiyatlarıyla ilgili sevindiren karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayladığı ve Resmi Gazete'de yayımlanan "2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" kapsamında son dönemde artan benzin fiyatlarıyla ilgili vatandaşı sevindirecek bir karar alındı. Buna göre akaryakıtta eşel mobil sistemi 2022'de de devam edecek ve fiyat artışlarının bir kısmı ÖTV'den karşılanarak satış fiyatına yansıtılmayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan "2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" kapsamındaki benzin fiyatları kararı vatandaşı sevindirdi. 

FİYAT ARTIŞLARININ BİR KISMI ÖTV'DEN KARŞILANACAK

Programa göre, dalgalı kur rejimi uygulaması devam edecek. Enflasyon hedeflemesi sistemi sürecek. Döviz kurunda sağlıksız fiyat oluşumu gozlenirse piyasa istikrarı için gerekli adımlar atılacak. Akaryakıtta eşel mobil sistemi 2022'de de devam edecek. Fiyat artışlarının bir kısmı ÖTV'den karşılanarak satış fiyatına yansıtılmayacak.

 

BENZİNE BİR GÜNDE ÇİFTE ZAM

Öte yandan bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre satış fiyatına 28 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Motorin ve LPG için henüz yeni bir zam kararı bulunmuyor.

BUGÜN 44 KURUŞ ZAM GELMİŞTİ...

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) yaptığı duyuruya göre, bugün benzine 44 kuruşluk zam gelmişti.

Her geçen gün zamlanan akaryakıt fiyatlarıyla ilgili sevindiren karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı... ile ilgili etiketler Erdoğan benzin ÖTV vergi araba
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.