Hekimoğlu final mi yaptı? Neden yayınlanmadı? Bitti mi?

Hekimoğlu dizisinin 25. yeni bölümü ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. 10 Kasım Kanal D yayın akışında Hekimoğlu’nun yeni bölümünün olmadığı görüldü. Hekimoğlu final mi yaptı? Hekimoğlu yeni bölümü neden yayınlanmadı? Bitti mi? İşte Hekimoğlu dizisinin detayları…

Salı akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinden izleyenleri şok eden bir bilgi geldi. Kanal D 10 Kasım yayın akışında Hekimoğlu dizisinin 25. yeni bölümünün olmadığı gözlemlendi. Peki, Hekimoğlu 25. bölümü neden yayınlanmadı?

HEKİMOĞLU FİNAL Mİ YAPTI?

Yeni sezonda da reytinglerin uzağında kalan ve Masumlar Apartmanı dizisine yenik düşen Hekimoğlu’nun 10 Kasım akşamındaki 25. bölümünün Kanal D yayın akışından çıkarıldığı belirtildi.

Hekimoğlu 24. son bölümünde; Hekimoğlu’nun gizlice raporlarını okuması Selin’i küplere bindirir. Bir daha Hekimoğlu’nun yüzünü bile görmek istemeyecektir. İkili uzun süre iletişimlerini keserler. Ancak gelen sürpriz bir haber zorunlu olarak onları tekrar karşı karşıya getirecektir.

Diğer yandan Emre’nin yapmış olduğu bir hata ortalığı kasıp kavurur. Emre gibi birinin nasıl böyle bir şey yaptığına kimse anlam veremez. Hakkında açılan disiplin soruşturmasına rağmen Emre sessizliğini korumaya devam edecektir. Sonunda kuruldan öyle bir karar çıkar ki Hekimoğlu da dahil olmak üzere herkesi şaşkına çevirir.

Hekimoğlu final mi yaptı? Neden yayınlanmadı? Bitti mi? ile ilgili etiketler hekimoğlu Hekimoğlu final
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.