Hekimoğlu dizisi nerede, hangi hastanede çekiliyor?

Ekranların sevilen dizisi Hekimoğlu yeni sezonu ile ekranlara geri geliyor. Dönüşü ile birlikte Hekimoğlu'nun hangi hastanede çekildiği merak ediliyor. Hekimoğlu dizisi nerede, hangi hastanede çekiliyor? İşte detaylar...

Ekranların sevilen dizisi Hekimoğlu yeni sezonu ile ekranlara geri geliyor. Dönüşü ile birlikte Hekimoğlu'nun hangi hastanede çekildiği merak ediliyor. Hekimoğlu nerede çekilmiştir? Hangi hastane? Birçok değerli oyuncunun yer aldığı ve en az yabancı versiyonu kadar dikkat çeken Hekimoğlu dizisinin nerede çekildiğini sizler için araştırdık.

HEKİMOĞLU DİZİSİ NEREDE, HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

Kısa sürede izleyenlerin takdirini toplayan Hekimoğlu dizisinin çekildiği hastane oldukça merak ediliyor. Hekimoğlu dizisinin çekimleri İstanbul Tuzla’da bulunan Okan Üniversitesi Hastanesi’nde yapılıyor. Okan Üniversitesi Hastanesi'nin adı İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi şeklinde diziye uyarlanmıştır. Dizinin çekimlerinde Okan Üniversitesi'nden ve Okan Üniversitesi Hastanesi'nden çeşitli mekanlar kullanılıyor. Hekimoğlu dizisi her Salı saat 20:00'de Kanal D'de izleyicilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Hekimoğlu dizisi nerede, hangi hastanede çekiliyor? ile ilgili etiketler Kanal D Hekimoğlu nerede çekiliyor hekimoğlu ne zaman hangi hastanede çekiliyor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.