Hazal Kaya ile Ali Atay'ın ikinci çocukları dünyaya geldi

Doğumunun neredeyse son anına kadar depremzedeler için yardım çalışmalarına devam eden Hazal Kaya ikinci kez anne oldu. Hazal Kaya ile Ali Atay'ın Leyla Süreyya adını verdikleri kızları dünyaya gözünü açtı.

Kızı Leyla'yı kucağına almak için gün sayan oyuncu Hazal Kaya, doğumunun son anına kadar AHBAP Derneği'nin depremzedeler için yardım çalışmalarına katılmıştı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Kaya, "Çok kötü bir süreçten geçiyoruz. Yardımlarınız çok önemli. AHBAP'a desteklerinizi bekliyoruz" demişti.

HAZAL KAYA YENİDEN ANNE OLDU

Yardım ekiplerine katılarak destek olan oyuncu Hazal Kaya dün ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadı. Önceki gün depremzedeler için karnı burnunda yardıma koşan ve yardım ekipleriyle iş birliği içinde olan oyuncu Hazal Kaya'nın ikinci bebeği dünyaya geldi.

 2019 yılında müzisyen ve film yönetmeni Ali Atay ile nikah masasına oturan ve bu evliliğinden Fikret Ali adında 3 yaşında bir oğlu olan Kaya, bir kız bebek dünyaya getirdi. Ünlü çift bebeklerine ise Süreyya Leyla adını verdi.

Hazal Kaya ile Ali Atay'ın ikinci çocukları dünyaya geldi ile ilgili etiketler Hazal Kaya Ali Atay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.