Hayvanseverler İBB ve Ekrem İmamoğlu’na isyan etti: 'Her şey çok güzel olacak' dediğim güne lanet ettim

Esenyurt Belediyesi'nin sokakta yaşayan bir köpeğe kısırlaştırma ameliyatı uygulamasının ardından vücudunda açılan bölge tam iyileştirilmeden sokağa bırakılması skandalına hayvanseverlerden tepki yağdı. İBB ve Ekrem İmamoğlu'na isyan eden hayvanseverler "Her şey çok güzel olacak dediğim güne lanet ettim" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet gazetesinin önce gündeme getirip ardından sildiği CHP'li İstanbul Belediyesi'ne bağlı Esenyurt'ta yaşanan sokak köpeği skandalı haberine hayvanseverler tepki gösterdi. 

BAĞIRSAKLARI DIŞARIYA FIRLAMIŞ ŞEKİLDE SOKAĞA ATILDI

Sokakta yaşayan bir köpeğe kısırlaştırma ameliyatı uygulayan belediye, köpeği vücudundaki açılan bölge tam olarak iyileştirilmeden sokağa bıraktı. 

HAYVANSEVERLERİN MÜDAHALESİNE RAĞMEN KURTARILAMADI

Güzelyurt mahallesinde yurttaşlar tarafından iç organları sarkmış vaziyette görüntülenen köpek için, Esenyurt Belediyesi’nden yardım istendi. Saat 17.00’dan 21.00’a kadar köpek için yardım bekleyen yurttaşlar, hiçbir ekibin gelmemesi üzerine özel veterinere koştular. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen köpek yaşamını kaybetti.

Hayvanseverler İBB ve Ekrem İmamoğlu’na isyan etti: 'Her şey çok güzel olacak' dediğim güne lanet ettim

"HER ŞEY GÜZEL OLACAK DEDİĞİM GÜNE LANET ETTİM"

Yaşanan skandal sonucu sosyal medyadan tepki gösteren hayvansever Sinem Umaş, "Sayın
Ekrem İmamoğlu asla bizi muhatap almıyor, şehrinde yaşayan hiç bir hayvanla ilgilenmiyor.  Her şey çok güzel olacak dediğim güne lanet ettim” ifadelerini kullandı. 

Hayvanseverler İBB ve Ekrem İmamoğlu’na isyan etti: 'Her şey çok güzel olacak' dediğim güne lanet ettim - Resim : 2

CUMHURİYET ÖNCE HABERİNİ YAPTI, SONRA SİLDİ

Hayvanseverler ayrıca Cumhuriyet gazetesinin ilgili skandalın önce haberi girip ardından silmesine de büyük tepki gösterdi. 

 

Hayvanseverler İBB ve Ekrem İmamoğlu’na isyan etti: 'Her şey çok güzel olacak' dediğim güne lanet ettim ile ilgili etiketler köpek İmamoğlu İBB Ekrem İmamoğlu Sinem Umaş esenyurt belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.