Haysiyetsizleri engellemişti! Kuran-ı Kerim yakmaya çalışanlara uçan tekme atanın Trabzonlu olduğu iddia edildi

Hollanda Arnhem'de rezillikleri ile bilinen Pegita örgütünün elebaşısı Kuran-ı Kerim videosu yakmaya çalıştı. Hollanda polisi olaya göz yumarken ahlaksız örgütün elebaşısını engelleyen kişinin Trabzonlu olduğu iddia edildi!

Hollanda’da, ırkçı ve aşırı sağcı Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketi lideri Edwin Wagensveld’in planladığı Kur'an-ı Kerim'e saldırı eylemine müdahale eden grup ile polis arasında arbede çıktı.

UÇAN TEKMEYİ ATAN TRABZONLU ÇIKTI

Sosyal medyada yayılan görüntülerde Pegida'nın elebaşısı Edwin Wagensveld’in Kuran-ı Kerim'i yakmaya kalkışması üzerine bir kişinin uçan tekme ile bu eylemi engellediği görülüyordu. Bu kişinin Trabzonlu bir Türk olduğu iddia edildi

Polis tarafından yapılan yazılı açıklamada, PEGIDA’nın Arnhem kentinde belediyeden izin aldığı Kur'an-ı Kerim yakma eylemine karşı bir grubun gösteri yaptığı belirtildi.

Açıklamada, söz konusu grubun Kur'an-ı Kerim'e yapılan saldırıya müdahale etmek istediği ifade edildi.

Grup üyeleri ile polis arasında çıkan arbede nedeniyle PEGIDA'nın gösterisinin sona erdirildiği bilgisine yer verilen açıklamada, polisin talimatına uymadıkları gerekçesiyle üç kişinin gözaltına alındığı, üç polis memurunun ise hafif yaralandığı bildirildi.

PEGIDA liderinin de polis tarafından koruma altına alındığı kaydedildi.

Haysiyetsizleri engellemişti! Kuran-ı Kerim yakmaya çalışanlara uçan tekme atanın Trabzonlu olduğu iddia edildi ile ilgili etiketler Hollanda Kuran-ı Kerim Trabzon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.