Hayranları ve gazeteci ordusu karşıladı! İşte Deniz Seki'nin özgürlüğüne kavuştuğu o anlar... / VİDEO

2014 yılında cezaevine giren ünlü Deniz Seki, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden tahliye oldu. Ünlü şarkıcının ilk sözü, 'Mutluyum' oldu.

2014 yılında bu yana Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden tutuklu bulunan Deniz Seki'yi sevenleri ve sanatçı dostları cezaevinin kapısında karşıladı.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan Esenyurt’ta saklandığı evde gözaltına alınıp Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderilen Deniz Seki, bugün tahliye oldu.

ERYERYERYERYERY

İLK AÇIKLAMA

Seki ilk açıklamasında, "Ben de sizi özledim. Mutluyum. Biraz dinlenmek istiyorum. Sabahtan beri buradasınız, çok teşekür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık" dedi.

eryeryreyr

NİŞANLISI VE AİLESİ CEZAEVİNDE

Sabah saatlerinde cezaevine gelen Deniz Seki’nin nişanlısı Faruk Salman ve kardeşi Serkan Seki ünlü sanatçının eşyalarını kartonlarla arabaya taşıdı. Deniz Seki ile ayrıldıkları iddia edilen Faruk Salman nişanlısının en mutlu gününde yanında olup ayrılık iddialarını yalanladı.

SDAASFSF

NE OLMUŞTU?

2009 yılında jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Deniz Seki, hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk davada serbest bırakılıp hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştı.

Ancak bir süre sonra mahkeme tarafınca Seki hakkındaki karar bozuldu ve ünlü şarkıcı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Mahkeme Seki’nin yakalama kararını tutukluluğa çevirdi. Seki aleyhine 18 Şubat 2010 tarihinde uyuşturucu ticaretine yardım etmek suçlamasıyla 8 yıl hapis cezası istendi. Ayrıca davayı yöneten savcı, Seki’nin uyuşturucu madde kullanmak suçundan tedavi edilmesine ve denetimli serbestlik uygulanmasına karar verilmesini istedi.

Davada Seki’nin eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici’nin de ifadesine başvuruldu. 24 Şubat 2010 tarihinde görülen davanın ardından Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi’ne götürüldü. Savcıya verdiği ifadede Seki, “Ben sadece içiciyim. Ticaret yapmadım” sözlerini sarf etti.

Hayranları ve gazeteci ordusu karşıladı! İşte Deniz Seki'nin özgürlüğüne kavuştuğu o anlar... / VİDEO ile ilgili etiketler Deniz Seki tahliye
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.