Bugün günlerden Deniz Seki! Cezaevinden çıkıyor... Avukatı konuştu

2014 yılında cezaevine giren Deniz Seki, özgürlük için saatleri sayıyor.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan Esenyurt’ta saklandığı evde gözaltına alınıp Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderilen Deniz Seki’nin özgürlüğüne saatler kaldı. Hapishanede kaldığı süre boyunca pek çok kursa katılan ve hatta Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde de boy gösteren Deniz Seki, bir süredir özgür kaldıktan sonra yapacaklarıyla magazin gündeminde yer alıyor. Durum böyle olunca da ünlü isimler sosyal medya hesaplarından dostları Deniz Seki’ye mesaj göndermeyi ihmal etmedi. Menajeri tarafından saat 12.00’den sonra salınma işlemi gerçekleşeceği duyurulan Deniz Seki’nin geride bıraktığımız günlerde hapishane yönetiminden oruç tutan gazetecilerin durumunu gözeterek salıverilme saatini iftar sonrasına çekmek istediğine dair haberler yapılmıştı.

ÖZEL EŞYALARI ÇIKARILDI

Bakırköy Cezaevi'nin önünde birçok canlı yayın aracı ve medya mensubu bekliyor. Bekleyenler arasında Deniz Seki'nin nişanlısı Faruk Salman da bulunuyor. Seki'nin hayranları da cezaevi önüne geldiler.

Deniz Seki'nin kardeşi Serkan Seki ve nişanlısı Faruk Salman, şarkıcının özel eşyasını kolilerle cezaevinden dışarı çıkardı.

wetwertwtye

Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya, tahliye için adliyeden gelecek evrakları beklediklerini açıkladı.

Deniz Seki bugün özgürlüğüne kavuşuyor. 2014 yılından bu yana kaldığı Bakırköy kapalı kadın cezaevinden 12:00 itibariyle çıkıyor. Uyuşturucu davasında tutuklanan Deniz Seki'nin 2 gün sonra basının karşısına çıkması ve merak edilen soruları yanıtlaması bekleniyor. Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin daha sonra nişanlısı ile birlikte uzun bir tatile çıkacağı konuşuluyor.

2 GÜN SONRA BASIN TOPLANTISI VAR

2014 yılından bu yana kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı cezaevi’nden 12.00'da çıkacak olan Deniz Seki, 2 gün sonra basın toplantısı düzenleyecek.

TATİLE GİDECEK

Seki, basın toplantısının ardından nişanlısıyla birlikte uzun bir tatile çıkacak.

DENİZ SEKİ'NİN HİKAYESİ

2009 yılında jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Deniz Seki, hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davada serbest bırakılıp hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştı.

Ancak bir süre sonra mahkeme tarafınca Seki hakkındaki karar bozuldu ve ünlü şarkıcı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Mahkeme Seki'nin yakalama kararını tutukluluğa çevirdi. Seki aleyhine 18 Şubat 2010 tarihinde uyuşturucu ticaretine yardım etmek suçlamasıyla 8 yıl hapis cezası istendi. Ayrıca davayı yöneten savcı, Seki'nin uyuşturucu madde kullanmak suçundan tedavi edilmesine ve denetimli serbestlik uygulanmasına karar verilmesini istedi.

'İÇİCİYİM' DEDİ

Davada Seki'nin eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'nin de ifadesine başvuruldu. 24 Şubat 2010 tarihinde görülen davanın ardından Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne götürüldü. Savcıya verdiği ifadede Seki, “Ben sadece içiciyim. Ticaret yapmadım” sözlerini sarf etti.

6 YIL 3 AY HAPİS CEZASI

47 yaşındaki pop yıldızı, cezaevinde geçirdiği 218 günün ardından 2 Kasım 2010 tarihinde görülen ilk duruşmada tahliye edildi.

Ancak İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan ve dava dosyasını İnfaz Savcılığı’na gönderilen şarkıcı Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkardı. Yakalama kararının ardından ünlü şarkıcı izini kaybettirdi.

ESENYUR'TA YAKALANDI

15 Kasım 2014'te Esenyurt'ta saklandığı evde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Seki 16 Kasım 2014'te tekrar cezaevine gönderildi.

İşte Deniz Seki için dostlarının yaptıkları o paylaşımlar:

Metin Arolat
Son bir gece. Özgürlüğe son bir gece. Suçlu yada değil. Haklı yada haksız. Verilmiş bir ceza ve o ceza çekildi. Bitti. Son bir gece kaldı Deniz. En uzun gecelerinden biri belkide. Ama o güneş doğacak. Bundan sonra umarım, bütün yaşananlardan çıkartılması gereken bir ders varsa çıkartır, istediğin gibi, seni sevenlerinle birlikte şahane bir hayat yaşarsın. Seni üzecek şeyler, senden uzak olsun.

Nilgün Belgün
Sevgili Deniz bu gece belki de senin en uzun gecen olacak. Yarın özgürlüğüne kavuşuyorsun. Hayatta en önemli değer özgürlüktür. Bundan sonra sonsuza kadar mutlu bir hayat yaşaman dileğimdir. Gerisi nasılsa gelir #Deniz Seki İyi geceler…

Gonca Vuslateri
Bitti Denizim… Sular çekildi. Geriye deniz yıldızları kaldı. Ne köpekbalığı, ne ürkütücü balıkçılar, ne zorlu dalgalar… Geçti hepsi. Sevenlerin sana kavuşuyor. Bu son gecende tüm tecrübene sağlık diyeceğimiz bestelerinle geliyorsun. Sesini çok özledik. Haydi buluşalım, sarılalım minnoş yüreklim, pamuk ellim. Biricik, zamansızca birbirimize kavuşup dertleştiğim güzel sohbetli, güzel yürekli insan… Allah kurtardı…

Pınar Altuğ Atacan
22 sene önce tanıdım seni Pop Show’da… Ben sunucu sen yarışmacıydın. Sonra yollarımız yine kesişti, arkadaş olduk, dost olduk. Yarın büyük gün, heyecanla seni bekliyorum.

deniz_seki

DENİZ SEKİ KİMDİR?

Deniz Seki, 1 Temmuz 1970 tarihinde İstanbul doğmuştur. Babası Antalyalı olduğu için kendini Antalyalı hissetmektedir. İlkokulu Maçka Süheyla Artem, orta ve lise eğitimimi de yatılı olarak Çamlıca kız Lisesi’nde okudu. Okulunu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu olmaya karar verdi. İdealist bir yapıda olan şarkıcı sunuculuk yaparken içindeki müzisyen ruhunun çıkması biraz zaman aldı. Öyle ki, 1993 Yılında Melih Kibar’la tanışması sonucu müzik hayatına başladı.
Tesadüfler sonucu Melih Kibar’la tanışması ile reklam filmlerini seslendirmeye başladı. Daha sonraları Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu, Ege (şarkıcı), Ferda Anıl Yarkın, Zuhal Olcay ve Yaşar Günaçgün gibi şarkıcılara vokalistlik yaparak yoluna devam etti.
1995 Yılında, kendini iyice şarkı söylemeye hazır hissettiği anda, medeni cesaretini göstererek “POP – SHOW 95” Şarkı yarışmasına katıldı ve kendi yazdığı şarkı sözüyle 1. oldu.
Ve 1997 yılında, uzun çalışmalar sonucunda 1. albümü olan “Hiç Kimse Değilim” müzikseverlerle buluştu. Yaşadığı acı ya da tatlı duygu yoğunlukları, söz ve bestecilik kimliğinin ortaya çıkmasını sağladı.
25 Aralık 1999 tarihinde, söz ve müziklerinin birçoğu kendine ait olan “Anlattım” isimli albümüyle bir kez daha sevenleriyle buluştu.Bu albümü ile başarısını daha da pekiştirdi.
3. Albümü “Şeffaf” Ocak 2002 tarihinde çıktı ve kendinden söz ettirmeyi de başarabildi. Bu albümde sırasıyla “Unutursun” ve “Yakamoz” isimli şarkılara klip çekildi.
4. albümü “Aşkların En Güzeli” Eylül 2003’te çıktı.Bu albümü ile çocukluğunun şarkılarını, günümüz müziğiyle yeni nesillelere taşımak, kaybolmaya yüz tutmuş 70’lerin Türkçe pop müziğinin asla kaybolmayacağını ve kaybolmaması gerektiğini anlatmaya çalıştı.
1999 yılında başrollerini Oktay Kaynarca ve Yalçın Dümer’le paylaştığı ‘Can Dostum’ adlı bir filmde oynadı. 2006 yılında “Lipton” markası için kendi yazıp bestelediği “LİptonOHH” parçasını da seslendirdi.
2011 yılında 100’e yakın konser ve program yaptıktan sonra birçok şarkının kendisine ait olduğu “Sözyaşlarım” adlı albümünü yayınladı.
2013 yılında Deniz Seki; Nükhet Duru, Hande Yener, Cengiz Kurtoğlu, Musa Eroğlu, Niran Ünsal, Emre Altuğ, Kutsi, Rafet El Roman ve Kubat gibi müzik dünyasının ünlü yıldızlarının veliahtlarını aradığı ATV'nin yarışması “Veliaht” adlı yarışmada görev aldı.
Deniz Seki ünlü olmadan bir evlilik yapmıştır. 1989 yılında oyuncak fabrikası sahibi olan Turhan Başaranoğlu ile evlendi üç yıl evli kaldıktan sonra boşandı. Müzisyen Hüsnü Şenlendirici ile birlikte oldu. Deniz Seki 2013 yılında turizmci Faruk Salman ile nişanlandı.
Deniz Seki, 2015 yılının Aralık ayında cezasını çekmekte olduğu Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevinde Atv’de oynamakta olan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır’ın koğuş arkadaşı konuk oyuncu olarak oynadı.

Bugün günlerden Deniz Seki! Cezaevinden çıkıyor... Avukatı konuştu ile ilgili etiketler Deniz Seki cezaevi saatler kaldı paylaşım evrak
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.