Hayranları giderek artıyor! Antonie Griezmann'dan Alperen Şengün paylaşımı: Bayıldım

NBA'de Houston Rockets forması giyen ve sergilediği performansla herkesi kendisine hayran bırakan Alperen Şengün'ün artık futbol dünyasından da bir hayranı var. Atletico Madrid forması giyen Antonie Griezmann, Alperen'in bir videosunu paylaşarak yıldız isme sevgisini gösterdi.

Bu yıl NBA'de Houston Rockets'ta takımın lokomotifi konumunda olan ve sergilediği performansla All-star seçilmesi gerektiği yorumları yapılan genç basketbolcumuz Alperen Şengün, futbol dünyasından da ünlülerin dikkatini çekmiş gibi duruyor.

ANTONİE GRİEZMAN: BAYILDIM

Houston Rockets'ın Fransızca sosyal medya hesabından paylaşılan Alperen Şengün'ün maç önü ritüeli videosunu paylaşan Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Antonie Griezmann "Bayıldım" yorumunu ekledi.

Griezmann'a yanıt veren Alperen Şengün ise, "Ben de senin gollerine bayılıyorum" ifadelerini kullandı.

Hayranları giderek artıyor! Antonie Griezmann'dan Alperen Şengün paylaşımı: Bayıldım

Alperen'in maç önü ritüelinde oldukça eğlenceli anlar yaşandığı video şöyle:

Hayranları giderek artıyor! Antonie Griezmann'dan Alperen Şengün paylaşımı: Bayıldım ile ilgili etiketler Antoine Griezmann Alperen Şengün Houston Rockets Atletico Madrid NBA
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.