Hayalleriniz 2023 yılında gerçek olacak! Karşılıksız nakit desteği verilecek olan işkolları açıklandı!

Uzunca bir süredir girişimcileri destekleyen kamu kurumları, 2023 yılında da faaliyetlerine devam edecek. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan uzman isim, destek verilen alanları bildirdi.

Kendi işini kurmak isteyen birçok girişimci, 2022 yılında yaşanan olumsuz ekonomik gelişmeler sebebi ile bu isteğinden vazgeçmek veya ertelemek durumunda kaldı. Maddi yetersizliklerden ötürü işini kuramayan vatandaşlar yeni döneme ilişkin bir fırsat kovalamaya devam ederlerken bu noktada kamu kurumlarının destekleri kendilerini göstererek vatandaşların yollarını resmen açtı.

Senelerdir birçok farklı alanda girişimcileri destekleyen, eğitimler veren ve sonrasında da işyeri açılışı, ekipman alımı ve işlerin büyütülmesi gibi başlıklar altında karşılıksız veya düşük faizli finansman destekleri sağlayan kamu kurum ve kuruluşları, 2023 yılında da aynı faaliyetlerine devam edecek.

Devlet tarafından yapılan karşılıksız ödemelerden haberdar olmayan birçok vatandaşın hayallerini ertelemek durumunda kaldığını ifade eden Muhasebe ve Finans Uzmanı Güler Karaköse, yeni dönemde kendi işlerini kurmak isteyen ancak maddi yetersizlikten ötürü kara kara düşünmeye devam eden vatandaşlara seslendi.

20 MİLYON TL’LİK HİBE DESTEĞİ!

Hayalleriniz 2023 yılında gerçek olacak! Karşılıksız nakit desteği verilecek olan işkolları açıklandı!

Devletin girişimcilere vermiş olduğunu hibe desteğinden birçok kişinin haberdar olmadığını ifade eden Muhasebe ve Finans Uzmanı Güler Karaköse, şunları söyledi: “Yatırımcılar, şirketler ve girişimciler, Ticaret Bakanlığı’ndan veya KOSGEBTE milyonlarca liralık hibe ve teşvik destekleri alabileceklerini bilmiyorlar.”

Şirketlerin desteklenmesinin ülke istihdamına ve ihracatına da katkı sunduğunu ifade eden Karaköse, kendilerinin KOSGEB ve Ticaret Bakanlığı desteklerini an be an takip ettiklerine dikkat çekti.

Bilişim ve alt sektörlerine dikkat çeken Muhasebe ve Finans Uzmanı Güler Karaköse, bugün ilgili sektörlere yönelik Ticaret Bakanlığı’nın hibe teşvik programının bulunduğunu ve program aracılığı ile 20 milyon TL’ye kadar hibe desteğinin alınabileceğini ifade etti.

SAĞLIK SEKTÖRÜNE DİKKAT!

Sağlık sektörünün şu an en yüksek hibe alan sektör olduğunu söyleyen Muhasebe ve Finans Uzmanı Güler Karaköse, şu ifadeleri kullandı: “Yurtdışından gelen hastalara danışmanlık, rehberlik ve organizasyon hizmetleri sunan şirketlere, her yıl karşılıksız olarak 40 milyon TL’ye kadar hibe kullandırılıyor.”

Hayalleriniz 2023 yılında gerçek olacak! Karşılıksız nakit desteği verilecek olan işkolları açıklandı! ile ilgili etiketler Hibe Desteği
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.