Hayali doktor olmaktı... 11 yaşındaki çocuk eve sızan fare zehri yüzünden hayatını kaybetti

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir binada merkezi ısıtma sisteminden sızan zehirli dumanlar 11 yaşındaki Fatiha Sabrin'in ölümüne neden oldu. Doktor olmayı hayal eden, hikayeler ve şiirler yazan küçük çocuğun trajik ölümü sonrası geniş çaptı soruşturma başlatıldı. Binaya sızan dumanlar nedeniyle küçük çocuğun annesi ve kardeşi ise hastanede tedaviye alınırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da trajik bir olay yaşandı. Bir apartmanda merkezi sistem hattından sızan dumanlar nedeniyle 11 yaşındaki Fatiha Sabrin hayatını kaybetti. Cumartesi günü gerçekleşen olayda borulardan sızan dumanın fare zehri olduğu tespit edildi.

Londra'nın Tower Hamlets bölgesinde gerçekleşen olayda bazı dairelere aniden sızan dumanlar 11 yaşındaki Fatiha Sabrin annesi ve kardeşi ile evlerinde baygın halde bulundu. Bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, binada zehirli madde tespit edildi ve çok sayıda kişi tahliye edildi. Dumandan en çok etkilenen Sabin, annesi ve kardeşi hastaneye kaldırıldı. 11 yaşındaki kız çocuğu hastaneye ulaşamadan hayatını kaybederken, annesi ve kardeşi ise tedavi altına alındı.

Hayali doktor olmaktı... 11 yaşındaki çocuk eve sızan fare zehri yüzünden hayatını kaybetti

2006 YILINDA BANGLADEŞ'TEN GÖÇ ETMİŞLERDİ

The Sun gazetesinde yer alan habere göre, Trajik bir şekilde hayatını kaybeden Fatiha Sabrin'in ailesi 2006 yılında Bangladeş'ten İngiltere'ye göç etmişti. 11 yaşındaki çocuğun ailesi ailesini yasa boğdu. Acılı baba, kızının doktor olmayı hayal ettiğini söyledi. Aile dostları, Sabrin'in hikayeler ve şiirler yazdığını anlattı.

Yerel kaynaklar, trajedinin Bangladeş'ten İngiltere'ye getirilen güçlü bir fare zehirinin kullanılmasından kaynaklanmış olabileceğini öne sürdü. Ortaya çıkan iddialara göre merkezi ısıtma sisteminin devreye girmesinin ardından binayı zehirli dumanlar kapladı.

11 yaşındaki çocuğun kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Polis ekipleri trajik olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Hayali doktor olmaktı... 11 yaşındaki çocuk eve sızan fare zehri yüzünden hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Londra Çocuk fare zehri Fatiha Sabrin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.