Havrita neden kapatıldı? Havrita uygulaması engellendi mi?

Başıboş sokak köpeklerinin harita üzerinde yerlerini gösteren internet uygulaması Havrita ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşanmakta. Peki, Havrita uygulaması kaldırıldı mı?

Havrita uygulamasına tepkiler çoğaldı. Başıboş sokak köpeklerinin yerlerini gösteren Havrita uygulamasına sosyal medya üzerinden büyük tepkiler geldi. Hayvan severler, 'Havrita kapatılsın' kampanyası başlatırken site sahibi bugün itibariyle siteye yeni girişlerin durdurulduğunu bildirerek, 'Kısa bir ara verdik' notunu düştü.

Havriya Uygulaması Neden Kapatıldı?

Havrita-Başıboş Köpek Haritası'nın sözcüsü Avukat Devrim Koçak açıklamasında,

“Arkadaşımız tamamen iyi niyetle, başıboş köpeklerin refahı ve insanların da başıboş köpekler nedeniyle zarar görmemesi için siteyi oluşturmuş. Garip iftiralar ortaya çıkınca bir ara verme kararı aldı. Sitede erişim engeli yok, sitenin kendi sahibi tamamen durdurdu.”

Havrita Nedir?

Başıboş Köpek Sorunu Platformu tarafından kurulan Başıboş Köpek Haritası 'Havrita', sokakta yaşayan köpeklerin yerlerini tek tek gösteriyor.

Başıboş Köpek Sorunu Platformu tarafından kurulan Havrita’da mahallelerinde köpek gören insanlar, hayvanların fotoğraflarını çekerek yayımlıyor.

Havrita neden kapatıldı? Havrita uygulaması engellendi mi? ile ilgili etiketler havrita
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.