Hatay'da aday değişecek mi? Özgür Özel'den 'Pes' dedirten Lütfü Savaş savunması: "100 protesto yaşandıysa 99'u..."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Devlet Mezarlığı'nda eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı anma törenine katıldı. Burada gazetecilerin sorularına yanıt veren Özgür Özel, Lütfü Savaş ile ilgili sorulara da yanıt verdi. Özel, "100 protesto yaşandıysa 99'u hükümete yönelikti." diyerek Savaş'ı savundu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın 6 Şubat'ta Hatay'da protesto edilmesine ve adayın değişip değişmeyeceğine ilişkin bir soruya Özgür Özel şu cevabı verdi:

"YAPILAN PROTESTOLAR HÜKÜMETE YÖNELİKTİ"

"Hatay'da protestolar yaşandı. 100 protesto yaşandıysa 99'u hükümete yönelikti. Ama hükümete yönelik kaynaklar 'Lütfü Savaş protesto edildi.' diye servis etti. Evet, Lütfü Bey'e yönelik sitem cümlelerini hep birlikte duyduk. Siyaset, vatandaşın söylediğini duyma sanatıdır.

"Yaptığımız anketler bize bir şehirde yanlış yaptığımız sinyalini veriyorsa ya da verirse bu değerlendirilirir. Meydanda yükselen bazı sesleri duymak da önemlidir, fikir verir. Milletin sesini duymak, sandıktan önce yapılan çok yüksek örneklemle yapılan anketlerdir. Anketlerde bir şey görüyorsak müdahale ediyoruz, görürsek ederiz."

Hatay'da aday değişecek mi? Özgür Özel'den 'Pes' dedirten Lütfü Savaş savunması: "100 protesto yaşandıysa 99'u..." ile ilgili etiketler Lütfü Savaş Özgür Özel protesto CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.