Hastaneye kaldırılan oyuncu Hülya Duyar'ın hastalığı ortaya çıktı

51 yaşındaki ünlü oyuncu Hülya Duyar, Cem Yılmaz ile birlikte reklam filmi çekerken fenalaşmış, ardından gittiği tatilde de baygınlık geçirmişti. Apar topar hastaneye kaldırılan Hülya Duyar'ın hastalığı ortaya çıktı. Yapılan kontrollerde 51 yaşındaki oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildi.

Hülya Duyar geçtiğimiz günlerde komedyen Cem Yılmaz’la çektiği reklam filminde fenalaştı, daha sonra gittiği tatilde de baygınlık geçirdi. Yapılan kontrollerde 51 yaşındaki oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildi.

Duyar’ın rahatsızlığını öğrenen rol arkadaşları Cem Yılmaz, Bahtiyar Memili ve dostları hemen seferber oldu. Sevilen oyuncu için Yeditepe Üniversitesi Hastanesi randevu alındı. Türkiye’de olduğu kadar Almanya’da da çok tanınan Duyar yarın hastaneye yatacak ve çarşamba günü ameliyat olacak.


AMELİYAT MASASINA YATACAK

Duyar “Reklam çekiminde bir anda konuşamamaya başladım. Atak oluştu. Yapamadım sandım. Sonra tatile gittim, orada bayıldım. Doktora gittiğimde de büyük bir tümöre rastlandı. Öğrenen herkes aynı gün seferber oldu, hemen Uğur Türe’den randevu aldılar kısmetse çarşamba ameliyat olacağım” açıklamasında bulundu.

 Hülya Duyar

HÜLYA DUYAR HAKKINDA

Türk asıllı Alman sinema oyuncusu. Hülya Duyar, 26 Haziran 1970 tarihinde dünyaya geldi. Çocukluk ve gençlik günlerinin bir kısmını geçirdiği Almanya'ya 1978 yılında taşınmıştır. 1989 yılında eğitimini tamamlayarak kuaför ve makyaj sanatçısı olarak tiyatroya ilk adımını atmıştır. 2000 yılında sinema ve televizyon çalışmalarına başladı. Ayrıca alanıyla ilgili sahne makyajı ve casting işleri de yapmaktadır.

Hastaneye kaldırılan oyuncu Hülya Duyar'ın hastalığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler tümör Cem Yılmaz Hülya Duyar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.