Harry Potter Sihir Dükkanı mağazası nerede, ne zaman açılacak, kaça kadar açık?

Harry Potter hayranlarını sevindirecek müjdeli bir haber geldi! Dünyaca ünlü serinin 4. resmi mağazası, Türkiye'de açılacak. Bu bağlamda Harry Potter mağazasının nerede olduğu merak ediliyor. Peki, Harry Potter Sihir Dükkanı mağazası nerede, ne zaman açılacak, kaça kadar açık? İşte, Harry Potter Sihir Dükkanı mağazası hakkında merak edilen ayrıntılar...

Harry Potter tutkunları için sevindirici bir haber var! Dünyaca ünlü serinin dördüncü resmi mağazası, Türkiye'de ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Şimdi gözler, Harry Potter Sihir Dükkanı'nın bulunduğu yere çevirildi. Peki, Harry Potter Sihir Dükkanı mağazası nerede, ne zaman açılacak, kaça kadar açık? Detaylar haberimizde...

Harry Potter Sihir Dükkanı mağazası nerede, ne zaman açılacak, kaça kadar açık?

HARRY POTTER MAĞAZASI NEREDE?

Dünyaca ünlü serinin 4. resmi mağazası, Sihir Dükkanı tarafından Mall of İstanbul'da bu hafta sonu açılıyor.

Türkiye'nin ilk lisanslı Harry Potter partneri ve Warner Bros. Discovery ailesinin yaklaşık dört yıldır üretici ve perakende partneri olan Sihir Dükkanı, 200 metrekarelik geniş bir alanda hizmet verecek olan Harry Potter İstanbul Mağazası ile bir kez daha marka değerini zirveye taşıyor.

HARRY POTTER MAĞAZASINDA NELER VAR?

Bu benzersiz mağaza, Harry Potter serisine ait 1500'e yakın zengin ürün yelpazesini sunacak ve milyon euro'luk bir yatırımla Türkiye ve yakın coğrafyadaki Harry Potter hayranlarına öncülük ederek amiral gemisi olacak. Mağazanın iç tasarımı, Harry Potter evreninin etkileyici atmosferini yansıtarak duvarlarda serinin sahnelerinden alıntılar, vitrinlerde ikonik karakterlerin figürleri ve her köşede benzersiz detaylar içeriyor.

HARRY POTTER MAĞAZASI KAÇA KADAR AÇIK?

Mağaza, her gün 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak ve özel etkinliklerle dolu bir deneyim sunacak. "Asa Seçimi", "Seçmen Şapka ile Hogwards Binası’nı Bulma", "Görünmezlik Pelerinini Deneme", "9 ¾ Peronunda Fotoğraf Çekme" gibi başka yerde bulunmayan özel imkanlar, ziyaretçileri eşsiz bir Harry Potter deneyimi için bekliyor. 

Harry Potter Sihir Dükkanı mağazası nerede, ne zaman açılacak, kaça kadar açık? ile ilgili etiketler Harry Potter
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.