Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Edis Görgülü sahnede gözyaşlarını tutamadı

Ünlü popçu Edis Görgülü dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Annesi Sevil Görgülü kemoterapi gördüğü için konsere katılamayan Edis Görgülü babası Ayhan Görgülü'yü yalnız görünce duygusal anlar yaşadı. Babasını ilk kez tek başına gördüğünü söyleyen Edis sahnede gözyaşlarına hakim olamadı.

Ünlü popçu Edis'in, Harbiye Cemiz Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda üç gün üst üste vereceği konser serisi önceki akşam başladı. Kendisini dinlemeye gelen hayranlarının karşısına “Sizi çok özlemişim” diyerek çıkan Edis Görgülü sahne performansıyla sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Harbiye Açıkhava'da konser veren Edis Görgülü sahnede gözyaşlarını tutamadı


YENİ ALBÜM YOLDA

18 kişilik büyük bir dans ekibi ile sahne alan Edis, "Sadece slow şarkılardan oluşan bir albüm yapacağım. 1 Temmuz’da da yeni single’ım yayınlanacak" diyerek albüm müjdesi verdi. Sahneye siyah bir kostümle çıkan Edis, konserinin ikinci yarısında ise beyaz bir kostüm giydi.

Harbiye Açıkhava'da konser veren Edis Görgülü sahnede gözyaşlarını tutamadı

Edis'i dinlemeye gelenler arasında Zuhal Topal, eşi Korhan Saygıner ve kızları Lina Saygıner ile Çağla Şıkel de vardı.


BABASINI YALNIZ GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Edis konseri sırasında duygusal anlar yaşadı. Konserine gelen babasını tek başına gören şarkıcı o sırada gözyaşlarını tutamadı. Babasını ilk kez tek başına gördüğünü söyleyen Edis annesinin İzmir’de kanser tedavisi gördüğü için konserine gelemediğini hayranlarıyla paylaştı. Annesi Sevil Görgülü’nün son kemoterapisini aldığını, sağlığına kavuşmasına çok az kaldığını duyurdu.

Harbiye Açıkhava'da konser veren Edis Görgülü sahnede gözyaşlarını tutamadı

Harbiye Açıkhava'da konser veren Edis Görgülü sahnede gözyaşlarını tutamadı

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Edis Görgülü sahnede gözyaşlarını tutamadı ile ilgili etiketler Edis Görgülü Konser Sevil Görgülü ayhan görgülü harbiye açıkhava Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.