Hangisi gerçek Özgür Özel? Önce şehit törenine ardından onu şehit eden katillerin ağababalarına ziyaret!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bugünkü programı tepki çekti. Önce şehit cenazesine giden Özel ardından, onu şehit eden katillerin ağababalarını ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bugünkü Ankara programı ikiyüzlü tutumunu gözler önüne serdi. 

ÖNCE ŞEHİT CENAZESİ ARDINDAN HEDEP ZİYARETİ

Ankara programı kapsamında Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir için düzenlenen törene katılan Özgür Özel'i tören sonrası ajandasına dahil ettiği HEDEP ziyareti büyük tepki çekti.

Pençe Kilit şehidi için Ankara'da düzenlenen törene katılan Özel, tören sonrası HEDEP ile gerçekleştireceği programın detaylarını paylaştı.

HDP Eş Genel Başkanları Tuncay Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları Oruç'u ziyaret gerçekleştirecek olan Özel'in bu çelişkili tutumu CHP Genel Başkanının ikiyüzlülüğünü ve HEDEP ile kirli siyasetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Hangisi gerçek Özgür Özel? Önce şehit törenine ardından onu şehit eden katillerin ağababalarına ziyaret!

Hangisi gerçek Özgür Özel? Önce şehit törenine ardından onu şehit eden katillerin ağababalarına ziyaret! ile ilgili etiketler HEDEP Özgür Özel Şehit CHP
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.