Hangi yöneticiler yumruk yumruğa kavga etti?

Fenerbahçe'de kriz büyüyor. Alınan kötü sonuçların ardı arkası kesilmezken, yönetim içerisinde de anlaşmazlıklar hat safhaya ulaştı. Öyle ki son yönetim toplantısında yumruklar konuştu...

Sezon başında büyük ümitlerle Fenerbahçe başkanlığına gelen fakat kurduğu takım ve teknik direktör tercihiyle beklentinin çok gerisinde kalan Ali Koç yönetiminde kriz büyüyor.

Phillip Cocu'nun görevine son verilmesinin ardından, yeni teknik direktör arayışlarına, yardımcı antrenör Erwin Koeman ile yola devam etme kararı alarak son veren Fenerbahçe'de kötü sonuçların önüne geçilemedi.

25 Kasım'da oynanan Trabzonspor maçında alınan yenilgi sonrası Ali Koç acil bir toplantı kararı almış ve yönetim kurulu Trabzon'da bir araya gelmişti. 

Bu sabah da Fenerbahçe yönetimi Ali Koç başkanlığından kulüp binasında bir kez daha toplandı.

YUMRUK YUMRUĞA KAVGA!

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre, Ali Koç'un acil çağrısıyla toplanan yönetim kurulu üyeleri arasında büyük tartışmalar yaşandı. Hatta tartışma daha da büyüdü ve iki yönetim kurulu üyesi yumruk yumruğa kavga etti.

Yumruklaşan isimlerden birisinin Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy olduğu bilgisine ulaşıldı. 

Hangi yöneticiler yumruk yumruğa kavga etti?

ERSUN YANAL'I İSTİYORDU!

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy'un Cocu'nun ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğu için Ersun Yanal'ı istediği biliniyor. Yönetim kurulu toplantısında çıkan yumruklaşmanın bu konu nedeniyle yaşanmış olabileceği gelen bilgiler arasında. Ayrıca Semih Özsoy ve Ersun Yanal'ın bugün bir araya geldiği yönünde iddialar da basına yansımıştı.

"ERSUN YANAL HOCAMIZ PLANLARIMIZDA YOK"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise daha önce Ersun Yanal'ı istemediğini şu sözlerle dile getirmişti:

Ersun Yanal hocamız bizim planlarımızda yok. Sebeplerini daha sonra konuşuruz. Uzun vadeli hedefler doğrultusunda yola çıktık. Şu an böyle bir şey yok. Ne kendisi ile konuştuk ne de konuşmayı planlıyoruz. Olmayacağını buradan söylüyorum.

SuperHaber ÖZEL

Hangi yöneticiler yumruk yumruğa kavga etti? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Semih Özsoy
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.