"Hangi haberlere kaç para ödendi?" Yılmaz Özdil'in CHP isyanı: 'Türk basın tarihinin en hazin belgesi'

Sözcü TV'nin kurucuları arasında yer alan fakat Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği için Sözcü TV'den kovulan Yılmaz Özdil, CHP'nin Halk TV ile olan anlaşmasını feshetmesi sonrası dikkat çeken bir çıkış yaptı. Özdil, fesih belgesini 'Türk basın tarihinin en hazin belgesi' olarak nitelendirdi ve "Hangi kalemlere, hangi yorumculara, hangi haberlere kaç para ödendiğini de açıklayın" dedi.

CHP, son dönemde 'değişim' kampanyasının önemli destekçisi konumundaki fondaş televziyon kanalı Halk TV ile olan sözleşmesini feshetti. Koltuk sevdasını sürdürek Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na karşı bir hamle olarak Halk TV'nin desteğini sonlandırmış oldu.

EREN ERDEM DUYURDU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, CHP'nin, Halk TV ile arasındaki protokolü tek taraflı feshettiğini şu sözlerle duyurdu:

"Halk TV isimli televizyon kanalı ile partimiz arasında yapılmış olan ve Anayasa Mahkemesi ve Sayıştay denetimine tabi 1 Ocak 2023 tarihli protokolün 6.3. maddesi kapsamında, partimiz tek taraflı fesih hakkını kullanmış, Halk TV ile tüm ilişkimiz sona ermiştir."

"Hangi haberlere kaç para ödendi?" Yılmaz Özdil'in CHP isyanı: 'Türk basın tarihinin en hazin belgesi'

YILMAZ ÖZDİL: TÜRK BASIN TARİHİNİN EN HAZİN BELGESİ

CHP'nin Halk Tv olan sözleşmesini feshetmesi soonrası Sözcü TV'den kovdurulan Yılmaz Özdil'den önemli bir çıkış geldi.Özdil, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, fesihnameyi, "Türk basın tarihinin en hazin belgesi" olarak adlandırdı ve şu ifadeleri kullandı:

"Hangi kalemlere, hangi yorumculara, hangi haberlere kaç para ödendiğini de açıklayın, başka hangi kanallara para ödendiğini, hangi namuslu gazetecilerin bu sözleşme karşılığında işten kovdurulduğunu da açıklayın."

"Hangi haberlere kaç para ödendi?" Yılmaz Özdil'in CHP isyanı: 'Türk basın tarihinin en hazin belgesi' - Resim : 2

 

"Hangi haberlere kaç para ödendi?" Yılmaz Özdil'in CHP isyanı: 'Türk basın tarihinin en hazin belgesi' ile ilgili etiketler Yılmaz Özdil Sözcü CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.