Hande Erçel intihara mı kalkıştı? Sen Çal Kapımı izleyicilerini şoke eden haber!

Hande Erçel intihara mı kalkıştı? Sen Çal Kapımı dizisinin izleyicilerini şoke eden haber sonrası güzel oyuncu Hande Erçel'in takipçileri de araştırmalara başladı.

Hande Erçel intihara mı kalkıştı? Sen Çal Kapımı izleyicilerini şoke eden haber! Fox Tv ekranlarının en çok izlenen ve hakkında en çok konuşulan dizisi Sen Çal Kapımı 2 Haziran 2021 tarihinde izleyicisi ile tekrar buluşmaya hazırlanıyor.

Dünya futbolunu takip edenler gibi Sen Çal Kapımı dizisinin izleyenleri de diziyi o heyecanla takip etmeye ve yeni sezonu beklemeye başladı. Şimdiden takvimler, saatler hazırlandı.

Yeni fragmanlar, dizi setinden gelen yepyeni fotoğraflar heyecanının zirveye çıkmasına neden oluyor. Ancak dizinin başrol oyuncusu Hande Erçel hakkında gerçek mi, yalan mı bilinmez ortaya müthiş bir iddia atıldı. Uzun bir süre dizinin final yapacağı konuşulmuş ve eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Dizinin takipçileri sosyal medyadan öyle bir kampanya yaptılar ki dizi sonunnda yola devam kararı aldı.

Yeni sezon için dizinin tüm kadrosu için hazırlıklar tamamlandı. Senaryocusundan, kameramanına ve başrol oyuncularına kadar tüm her şey eksiksiz hazırlandı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin de dahil.

HANDE ERÇEL İNTİHARA MI KALKIŞTI?

Ortaya atılan iddia öyle yenilir yutulur cinsten değil ancak konuyla ilgili araştırmalarımız da sürüyor. O iddia, Hande Erçel'in intihara kalkıştığı olayı. Gerçekten Sen Çal Kapımı'nın başrolü Hande Erçel intihara mı kalkıştı, kalkıştıysa yakın zamanda mı oldu bilinmiyor.

Haber dizinin yeni sezon senaryosundan olduğu düşünülüyor ancak haberi öğrenen Sen Çal Kapımı dizisinin izleyenleri şoke olmuş durumda.

Hande Erçel intihara mı kalkıştı? Sen Çal Kapımı izleyicilerini şoke eden haber! ile ilgili etiketler Fox TV Hande Erçel Kerem Bürsin hande erçel intihara mı kalkıştı hande erçel intihar mı etti Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.