Hande Erçel ile Kerem Bürsin İkilisinden Hayranları Üzen Haber! Sen Çal Kapımı Adım Adım Finale

FOX TV ekranlarının beğenilerek izlenen dizilerinden biri olan ve 2. sezonu ile yayına giren Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı tarih kesinleşti. Ancak Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinden hayranlarını üzen bir haber geldi.

Merakla beklenen Sen Çal Kapımı dizisi 2. sezonuyla devam ediyor. 50. bölümde final yapması kesinleşen Sen Çal Kapımı dizisi hayranları şimdiden üzüyor. Geriye kalan 8 bölüm sonrasında ise neler olabileceği henüz bilinmiyor.

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi 42. Bölümle yayınlandı. Yeni dönem içerisinde ikilinin ortak bir projede yer alıp almayacağı henüz bilinmezken son olarak katıldıkları bir ödül töreninde net bir durum ortaya koymadılar.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin İkilisinden Hayranları Üzen Haber! Sen Çal Kapımı Adım Adım Finale

Kerem Bürsin son açıklamasında, “Zaten şu an bir işimiz olduğu için bunları konuşmak doğru değil. Güzel de giden bir işimiz var. Bizim işimizde çok belirsiz bir durum olduğu için, belki projeyi, karakteri beğenmezsin. Güzel bir şey çıkarsa, güzel bir karakter çıkar ise neden olmasın” yorumlarında bulundu.

Hande Erçel de sevgilisinin bu düşüncelerine onay verirken Sen Çal Kapımı dizisi sonrasında herhangi bir planı bulunmadıklarını söyledi. Diziden sonra kendilerine gelecek olan bütün tekliflere açık olacaklarını belirten ikili ise iyi bir proje ile yeniden ekranlara dönebileceklerini müjdeledi.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin İkilisinden Hayranları Üzen Haber! Sen Çal Kapımı Adım Adım Finale - Resim : 2

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Serkan Eda'yı geri kazanmak için elinden geleni yapar. Eda duygularını gizlemekte zorlanırken Serkan'la Kiraz'ın ilişkisi yeniden gündeme gelir. Eda’da aralarında bir bağ oluştuğunu görürse Serkan'a Kiraz'ın babası olduğunu açıklayacaktır. Fakat Aydan ve Engin, gerçeği çok daha önceden öğrenmiştir.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin İkilisinden Hayranları Üzen Haber! Sen Çal Kapımı Adım Adım Finale ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.