Hamza Dağ'dan Büyük Filistin Mitingi çağrısı! "Yürüyüşümüzü tüm dünyaya göstermeye davet ediyorum"

İstanbul, yarın Atatürk Havalimanı'nda AK Parti'nin düzenleyeceği ve Cumhur İttifakı'nda yer alan partilerin de iştirak edeceği Büyük Filistin mitingine hazırlanıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Filistin yalnız değildir. Yürüyüşümüzü tüm dünyaya göstermeye davet ediyorum" diyerek vatandaşlara seslendi.

İstanbul'da AK Parti'nin düzenleyeceği ve Cumhur İttifakı'nda yer alan partilerin de iştirak edeceği Büyük Filistin mitingi yarın (28 Ekim Cumartesi günü) Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek.

Miting öncesi düzenlenen basın açıklamasında  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen açıklamalarda bulundu.

 

'Yürüyüşümüzü tüm dünyaya göstermeye davet ediyorum'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Güçlü bir şekilde ses çıkartabiliyorsak bunun da yüz yıllık cumhuriyetin çok büyük bir katkısı olduğunu ifade etmek durumundayız. Dolayısıyla tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum. 7 Ekim’den beri İsrail Filistin üzerinde ciddi bir soykırıma zulme onlarca yıldır yaptığı gibi devam etmektedir. Çocuk, yaşlı, kadın demeden hastane, okul, ibadethane ayrımı yapmadan onlarca on binlerce ton bomba yağdırmaktadır. İsrail yine bir devlet gibi davranmamakta bir örgüt gibi hareket etmektedir. Bugün Gazze’de enkazın altında elinde şeker kalan çocuklar değil insanlığın vicdanıdır. Konu Ukrayna olunca duyar kasanlar konu Gazze olunca elleri cebinde ıslık çalar Tel Aviv’de sıraya girer noktadadırlar. İnsan hakları demokrasi özgürlük diyen batı ne yazık ki burada insan haklarını da özgürlüğü de demokrasiyi de unutmuştur. Batı iki yüzlülüğünü bir kez daha göstermiş ve maskesi de düşmüştür. Allah’ın izniyle Gazze enkazdan bir gün kalkacaktır ama bugün İsrail ve onun destekçileri enkazın altında ilelebet kalmaya devam edecektir. Hem Dışişleri Bakanımız hem Cumhurbaşkanımız diplomatik görüşmelerini ısrarla yapmaya devam etti. Kana doymayan zulme doymayan İsrail kendisini hukukunda üstünde görmek suretiyle açık bir şekilde zulüm etmeye devam etti. Filistin yalnız değildir. Yalnız olmadığını göstermek için de hep birlikte yarın sesimizi çıkarmaya yüreğimizi ortaya koymaya davet ediyorum" dedi.

'Türkiye her türlü barış, özgürlük ve hukuk tahakkukuna hazır'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen ise "Katil İsrail, bizim derdimiz Hamas'ladır diyor. Bu bir yalandır çünkü Hamas'ın olmadığı Batı Şeria'da binlerce Müslümanı öldürmektedir. Türkiye her türlü barış, özgürlük ve hukuk tahakkukuna hazırdır. Türkiye'nin her türlü barışa öncülük edeceğine tüm dünyaya tekrar söylemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Hamza Dağ'dan Büyük Filistin Mitingi çağrısı! "Yürüyüşümüzü tüm dünyaya göstermeye davet ediyorum" ile ilgili etiketler AK Parti Filistin İsrail Hamza Dağ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.