Hamdi Alkan'ın ardından bir acı haber de eski eşi Canan Hoşgör'den... Annesi hayatını kaybetti

İki kez nikah masasına oturduğu eski eşi Hamdi Alkan'dan Zeynep Alkan ve Ayşe Alkan adında iki çocuğu bulunan oyuncu Canan Hoşgör aldığı acı haberle sarsıldı. 51 yaşındaki oyuncu Canan Hoşgör'ün annesi bu sabah yaşamını yitirdi. Hamdi Alkan ile Canan Hoşgör'ün, Survivor'da yarışan kızı Zeynep Alkan'a acı haberin verilip verilmediği ise henüz bilinmiyor.

Hamdi Alkan'ın uzun zamandır sağlık sorunları yaşayan ve yoğun bakımda tedavi gören annesi Helva Alkan geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmişti. Helva Alkan, Kilyos Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanmıştı. Acı gününde Hamdi Alkan'ı eski eşi Selen Görgüzel yalnız bırakmamıştı. Bugün bir acı haber de Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör'den geldi.

Hamdi Alkan'ın ardından bir acı haber de eski eşi Canan Hoşgör'den... Annesi hayatını kaybetti

1989–1999 yılları arasında evli olduğu Hamdi Alkan'la 2006 yılında yeniden nikah masasına oturan ve 2012 yılında yeniden yollarını ayıran oyuncu Canan Hoşgör hayatının en büyük acılarından birini yaşadı.

 

ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU


Hamdi Alkan ile evliliğinden Zeynep ile Ayşe adında iki kızı bulunan Canan Hoşgör'ün annesi hayata veda etti.

Annesinin vefat haberini kişisel Instagram sayfasından duyuran oyuncu, "Canım annem, pamuğum hayat mücadelesini tamamladı... Allah gani gani rahmet eylesin. Cenazesi yarın öğleden sonra (24 Şubat) Gündoğan köyüne defnedilecektir" ifadelerini kullandı.

Hamdi Alkan'ın ardından bir acı haber de eski eşi Canan Hoşgör'den... Annesi hayatını kaybetti - Resim : 3

Hamdi Alkan'ın ardından bir acı haber de eski eşi Canan Hoşgör'den... Annesi hayatını kaybetti - Resim : 4

 

ZEYNEP ALKAN, ANNEANNE VE BABAANNESİNİN VEFATINI BİLİYOR MU?

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu Canan Hoşgör'ün 24 yaşındaki kızları Zeynep Alkan, tv8'in sevilen yarışma programı Survivor'ın bu yılki kadrosunda yer alıyor. Ünlüler Takımı'nda mücadele eden Zeynep Alkan 1 hafta arayla hem babaannesini hem de anneannesini kaybetti. Alkan, Dominik Cumhuriyeti'nde bulunduğu için hem babaannesinin hem de anneannesinin cenaze törenine katılamadı. Acı haberin Zeynep Alkan'a henüz verilip verilmediği ise bilinmiyor.

Hamdi Alkan'ın ardından bir acı haber de eski eşi Canan Hoşgör'den... Annesi hayatını kaybetti - Resim : 5

Hamdi Alkan'ın ardından bir acı haber de eski eşi Canan Hoşgör'den... Annesi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Canan Hoşgör Hamdi Alkan Zeynep Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.