Halkbank akaryakıt fiyatlarına savaş açtı! Depolar 75 TL fazladan dolacak! Son başvuru tarihi 31 Aralık!

Son günlerde indirimler ile müjdelense de uzun süredir araç sahiplerinin bütçelerini oldukça zorlayan seviyelerde bulunan akaryakıt fiyatlarına karşı Halkbank’tan destek geldi. İşte ayrıntılar…

Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaş, yalnızca iki ülkenin değil tüm dünyanın büyük bir problemi haline dönüştü. Emtia varlıklarının savaştan etkilenerek tarihi seviyelere ulaşması, ülkemiz de dahil olmak üzere tüm dünya ülkelerinde tüketicilere yüksek oranlı ürün ve hizmet zamlarının duyurulmasına sebep oldu. Söz konusu yüksek zamlardan etkilenen kalemlerin başında ise akaryakıt ürünleri geldi.

Savaşın başlamış olduğu günden bu yana yüksek seviyeler ile duyurulan akaryakıt fiyatları hem savaştan hem de diğer olumsuz gelişmelerden ötürü diğer ürünlere ve hizmetlere yansıtılan zamlar sebebi ile bütçeleri sarsılmış olan araç sahibi tüketicileri oldukça zor bir durumda bıraktı.

Son günlerde brent petrolün ve ham petrolün uzun bir aranın ardından dip fiyatlara gerilemesi ile birlikte motorin ve benzin indirimleri arka arkaya duyurulmuş olsa da yüksek seviyeler araç sahiplerinin bütçe desteğine ihtiyaç duymalarına yol açtı. Bu noktada devreye giren Halkbank, mevcut müşterileri için yeni bir iş birliğine imza attığını ve buna bağlı olarak da yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu.

HALKBANK’TAN PARAF KULLANICILARINA AKARYAKIT DESTEĞİ!

Halkbank akaryakıt fiyatlarına savaş açtı! Depolar 75 TL fazladan dolacak! Son başvuru tarihi 31 Aralık!

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınlamış olan kamu bankası Halkbank, sektörün önde gelen isimlerinden olan Petrol Ofisi ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu. Yeni anlaşma kapsamında avantajlı bir akaryakıt kampanyasının geliştirilmiş olduğunu ifade eden kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Halkbank tarafından duyurulmuş olan yeni iş birliği sonucunda geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasına göre 31 Aralık tarihine kadar Paraf anlaşmalı Petrol Ofisi noktalarından 4 farklı günde yapılan 250 TL ve üzeri tutarlı akaryakıt harcamalarına, 75 TL değerinde ParafPara hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

HALKBANK PARAF AKARYAKIT KAMPANYASI BAŞVURUSU

Halkbank’ın Paraf kullanıcıları için geliştirmiş olduğu yeni akaryakıt kampanyasına Paraf Mobil uygulaması üzerinden veya PO yazıp 3404’e kısa mesaj göndererek başvuru yapılabilmektedir.

Halkbank akaryakıt fiyatlarına savaş açtı! Depolar 75 TL fazladan dolacak! Son başvuru tarihi 31 Aralık! ile ilgili etiketler Halkbank Akaryakıt Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.