Halk TV'nin eski genel müdüründen flaş itiraf: Muharrem İnce'ye sansür uygulandı

2018'de yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Halk TV'nin Genel Müdürü olan gazeteci Şaban Sevinç'ten sansür itirafı geldi. Sevinç, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'ye sansür uygulandığını söyledi. Sevinç, aynı dönemde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mitinglerinin yayınlanmaması için de arandığını anlattı.

Gazeteci Şaban Sevinç Halk TV'nin başında olduğu dönemde Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında Muharrem İnce'nin mitinglerini yayınlamaması konusunda kendisine CHP'den sansür telefonları geldiğini açıkladı. Sevinç aynı baskının İYİ Parti ve Meral Akşener için de yapıldığını belirtti.

"NİYE BU KADAR YER VERİYORSUN KARDEŞİM?"

Şaban Sevinç çok konuşulan açıklamalarında "24 Haziran 2018 seçimlerinde Muharrem İnce il il geziyor, biz de Halk TV olarak yayınlıyoruz. Genel Merkez'den bana telefon açılıyor "Niye bu kadar yayınlanıyor. Niye bu kadar yer veriliyor. Adam daha kampanya yaparken Genel Merkez çelme takıyor. Bana bunu diyen CHP Genel Başkan yardımcısı" dedi.

"BAŞIMIZA BELA MI EDECEKSİN?"

Sevinç,  CNN Türk canlı yayınında yaptığı açıklamalara şöyle devam etti:

"Başımıza bela mı edeceksin? Birkaç kez bu baskılarla ilgili Deniz Baykal'a gittim. Bana doğrusunu yapıyorsun aynen devam et dedi.

Aynı tutumu Meral Akşener'in mitinglerini de yayınlamamam için arandım. Neden? Oylar İYİ Parti'ye kayıyormuş."

Halk TV'nin eski genel müdüründen flaş itiraf: Muharrem İnce'ye sansür uygulandı ile ilgili etiketler Halk TV Muharrem İnce Meral Akşener Şaban Sevinç sansür

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.