İnce’den Akşener ve Yavaş’a: Trolleriyle beni karalıyorlar

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce isim vermeden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a tepki gösterdi. İnce'nin Yavaş için "Çakma bir CHP'li belediye başkanı" demesi dikkat çekti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Muğla'da yaptığı açıklamada bazı partilerin trollerinin kendisini hedef aldığını söyledi. İnce, "Çakma CHP'li bir belediye başkanının trollerinin" de kendisini hedef aldığını belirtti.

İnce'nin Muğla ziyaretinde yaptığı açıklamalardan satır başları şöyle:

"Şimdilik açılışlar gerçekleştiriyoruz. Muğla dediğimizde deniz, kum, güneş, aromatik bitkiler, organik gıdalar ve madenler gelir.

Bir de aklımıza Çökertme gelir. Son günlerdeki haberler Çökertme ile ilgili değil, çökmeyle ilgili. Otele, marinaya, mafyanın çökmesi gibi.

Birinci sözüm Muğla’yı mafyadan kurtaracağız. Muğla çökmeyle değil, Çökertme’yle anılacak."

"ÇAKMA BİR CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANININ TROLLERİ"

"Kim yapıyor bunları? Bir, AK Parti'nin trolleri... İki, bir başka partinin Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen genel başkanının trolleri... Aklı sıra eleştiriyorlar. "Cumhurbaşkanı adayı olmaya çalışan CHP'li bir belediye başkanının trolleri tarafından karalanıyorum. Bu kişinin bedeni CHP'de, ruhu başka partide. Bu belediye başkanı çakma CHP'li."

İnce’den Akşener ve Yavaş’a: Trolleriyle beni karalıyorlar ile ilgili etiketler Muharrem İnce Meral Akşener Mansur Yavaş troll

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.