Halit Umut Meler'in yumruklanmasının ardından Ahmet Çakar, Emre Belözoğlu'nu topa tuttu!

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halit Umut Meler'e yumruk atmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Ahmet Çakar, katıldığı bir televizyon programında teknik direktör Emre Belözoğlu'nu topa tuttu.

Süper Lig'de oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruklu saldırı sonrası yere düşen Halil Umut Meler, tekmelendi. Saldırının ardından Halil Umut Meler'in sol gözü morardı.

Halit Umut Meler'in yumruklanmasının ardından Ahmet Çakar, Emre Belözoğlu'nu topa tuttu!

AHMET ÇAKAR EMRE BELÖZOĞLU'NU TOPA TUTTU!

MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor maçında Halil Umut Meler’e yapılan saldırının ardından tepkiler gecikmedi. Saldırıya tepki gösteren isimlerden bir tanesi de Ahmet Çakar oldu.

Beyaz TV'de konuşan Ahmet Çakar, ''Emre Belözoğlu, bacak kadar boyun var türlü türlü huyun var. Bu olayları kışkırtan sensin.'' dedi.

 

Halit Umut Meler'in yumruklanmasının ardından Ahmet Çakar, Emre Belözoğlu'nu topa tuttu! ile ilgili etiketler Ahmet Çakar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.