Emre Belözoğlu'nun yumruklu saldırıdan saniyeler önce Halil Umut Meler'e parmak salladığı görüntüler ortaya çıktı

Süper Lig'de oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Faruk Koca'nın, Halil Umut Meler'e yumruk atmasından 15 saniye önce, Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun hakeme parmak salladığı anların görüntüsü ortaya çıktı.

Süper Lig'de oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruklu saldırı sonrası yere düşen Halil Umut Meler, tekmelendi. Saldırının ardından Halil Umut Meler'in sol gözü morardı.

Olaylı karşılaşmanın ardından basın toplantısına katılan ve kısa bir açıklama yapan Emre Belözoğlu, 'Söylenecek bir şey yok sizlerden özür diliyorum. Söyleyecek bir şey yok çok ama çok üzgünüm' demişti. Emre Belözoğlu'nun başkan Faruk Koca'nın hakem Meler'e saldırmasından 15 saniye önce hararetli bir şekilde hakeme parmak salladığı görüldü.

EMRE BELÖZOĞLU PARMAK SALLAYIP SİNİRLENDİ!

Görüntülerde, Emre Belözoğlu'nun hakem Meler'i işaret ederek hareretli bir şekilde tepki gösterdiği, İlhan Palut'un ise Belözoğlu'na sarılarak soyunma odasına götürmek istediği anlar kameraya yansıdı.

Emre Belözoğlu'nun yumruklu saldırıdan saniyeler önce Halil Umut Meler'e parmak salladığı görüntüler ortaya çıktı

Olaylı maç sonrası basın toplantısına katılan ve kısa bir açıklama yapan Belözoğlu, "Söylenecek bir şey yok, sizlerden özür diliyorum. Söyleyecek bir şey yok, çok ama çok üzgünüm." ifadelerini kullandı.

FARUK KOCA GÖZALTINA ALINACAK

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hakem Meler'e saldıran 2 kişinin gözaltına alındığını, Koca'nın ise hastanedeki tedavisi sonrası gözaltına alınacağını duyurdu.

 

 
 
Emre Belözoğlu'nun yumruklu saldırıdan saniyeler önce Halil Umut Meler'e parmak salladığı görüntüler ortaya çıktı ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu Halil Umut Meler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.