Halit Ergenç'ten eşine övgü dolu sözler!

Başarılı ve güzel oyuncu Bergüzar Korel, 15 yılın ardından 'Girls and Boys'tan uyarlanan 'Kızlar ve Oğlanlar' adlı oyun ile tiyatroya geri döndü. Eşini yalnız bırakmayan Halit Ergenç, gösteriyi çok beğendiğini belirterek Korel'i öve öve bitiremedi.

Azize Hemşire'yi canlandırdığı 'Vatanım Sensin'in 2 yıl önce final yapmasıyla dizilere mola veren başarılı oyuncu Bergüzar Korel, tiyatroya geri döndü. Eşinin oyununu izleyen Halit Ergenç ise Korel'e güzel cümleleriyle destek oldu.

15 YIL ARADAN SONRA GERİ DÖNDÜ

Bergüzar Korel, İngiltere'de kapalı gişe sahnelenen 'Girls and Boys'tan uyarlanan 'Kızlar ve Oğlanlar' adlı oyun ile tiyatroya döndü. Korel, yeni oyunuyla 15 yıl aradan sonra ilk kez önceki akşam Kadıköy Craft Tiyatro'da sahneye çıktı.

Halit Ergenç'ten eşine övgü dolu sözler!

SANATÇI DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Posta yer alan habere göre; Aralarında annesi Hülya Dorcan ve yakın dostları Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Esra Erol, Engin Akyürek, Kubilay Aka, Miray Daner, Serkan Altunorak, Ozan Dolunay, Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Ece Dizdar, Cem Avnayim, Güven Murat Akpınar, Nilperi Şahinkaya gibi isimlerin olduğu oyuncular, finalde Bergüzar Korel'i ayakta alkışladı.

Halit Ergenç'ten eşine övgü dolu sözler! - Resim : 2

"ONUNLA GURUR DUYUYORUM"

Eşini izleyen Halit Ergenç de Bergüzar Korel'i öve öve bitiremedi. "Eşim olduğu için söylemiyorum; muhteşem ve inanılmaz bir performanstı. Aylardır çalışıyor. Onunla gurur duyuyorum" dedi.

Halit Ergenç'ten eşine övgü dolu sözler! - Resim : 3

ÇAĞATAY ULUSOY'LA BARIŞTI MI?

Serenay Sarıkaya, muhabirlerin "Çağatay Ulusoy'la tekrar barıştığınız söyleniyor. Doğru mu? Kendisini aradınız mı?" şeklindeki sorulara, "Yok öyle bir şey. Onlar tamamen magazinin uydurması. Ne kadar komik sorular soruyorsunuz. Teşekkür ederim" şeklinde yanıtladı.

Halit Ergenç'ten eşine övgü dolu sözler! - Resim : 4

"EVLİLİK TEKLİFİ ALMADIM"

Geceye katılan Ezgi Mola, sevgilisi Mustafa Aksakallı'dan evlilik teklifi aldığı iddialarına "Öyle bir şey yok vallahi. Bir organizasyon olursa siz duyarsınız. Ama aramızda böyle bir konuşmada olmadı" şeklinde cevap verdi.

Halit Ergenç'ten eşine övgü dolu sözler! - Resim : 5

"ÜNLÜ İSİMLER DAHA DİKKATLİ VE HASSASİYETLİ OLMALI"

Son dönemde ünlü isimlerin eşlerinden boşandıktan sonra ödediği nafakaları yüksek ve süresiz olması yüzünden şikayetçi olması birçok haberin çıkmasına neden olmuştu. Esra Erol, bu konuyla ilgili gelen sorulara, "Ayrılırsam ne kadar nafaka öderim?' düşüncesiyle nikah masasına tabii ki oturulmaz. Bir takım örneklerden yola çıkılarak evlilik kurumunu asla nitelendiremeyiz. Türk toplumundaki aile kurumu bizim için çok önemli. Bu yüzden medyada yer alan, topluma örnek olan kişilerin çok daha hassasiyetli ve dikkatli davranması lazım" şeklinde yanıt verdi.

Halit Ergenç'ten eşine övgü dolu sözler! - Resim : 6

Halit Ergenç'ten eşine övgü dolu sözler! - Resim : 7

Halit Ergenç'ten eşine övgü dolu sözler! ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Halit Ergenç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.