HALİL UMUT MELER SALDIRI SIRASINDA VE SONRASINDA NELER YAŞADI, NE DÜŞÜNDÜ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, hakem Halil Umut Meler'in saldırı sırasında ve sonrasında yaşadıklarını, TFF ve MHK başkanlarının istifa edeceği iddialarını masaya yatırdı.

''TÜRK FUTBOLUNDA BİR DEVRİM OLMADAN HİÇBİR MESELE ÇÖZÜLMEZ''

Bozkurt, ''TFF'nin ve MHK'nın mevcut yönetimi istifa etmeden Türk futboluna hiçbir faydası yok. Bir devrim olmadan hiçbir mesele çözülmez. Türk futbolunda saldırıdan önce konuşulan sıkıntılarla ilgili mücadeleye de darbe indirildi. Türk futbolunda ve spor medyasında belli konularda artık balyoz indirilmeli. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Burak Yılmaz'dan oluşan bir ekip söz konusu. Bazı futbolcuların oluşturduğu bu ekip, futbolda ne kadar sıkıntı oluşturabilecek unsur varsa getirdi. 30 senedir FETÖ'nün de değmesiyle oluşan bir ekip söz konusu. Bu ekibin üstünde de Terim var. Bu ekibin tasfiyesi gerekiyor.'' sözlerini kullandı.

''ÜÇ BÜYÜKLERDEKİ YÖNETİM ANLAYIŞI TÜRKİYE'DE FUTBOLU BİTİRMİŞTİR''

Özkan, ''Telefonunda Bylock çıkan adamın TFF'nin başında ne işi var? Ülkede futbol ortamını geren en önemli unsur trollerdir. Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray trolleri. Takım ve hakemlerle ilgili inanılmaz iftiralar söz konusu. Asla tansiyon düşmüyor, gerilim yükseliyor. Üç büyükler'deki yönetim anlayışı Türkiye'de futbolu bitirmiştir.'' ifadelerini dedi.

Özkan ve Bozkurt'un canlı yayında konuğu olan Star yazarı Ferudun Niğdelioğlu skandal saldırı değerlendirdi.

''FARUK KOCA'YI ÖMÜR BOYU FUTBOL SAHALARINDAN UZAKLAŞTIRACAKSIN. BELÖZOĞLU'NUN DA BASIN TOPLANTISINDA İSTİFA ETMESİ GEREKİRDİ''

Türk futbolunun yeniden inşa edilmesine vurgu yapan Ferudun Niğdelioğlu, ''Süreç Türk futbolunu bu noktaya taşıdı. Bu sistemi yıkıp tekrardan inşa etmeden futbol düzelmez. Bahis oynanan bir ortamda başarı beklemek çok yanlış olur. Türk futbolunda bir Fatih Terim objesi var. Terim'in jargonu Arda Turan'a, Emre Belözoğlu'na, bazı sporculara, yöneticilere sıçradı. 'Biz her şeyi yaparız, bize. bir şey olmaz' algısı Türk futbolunda inanılmaz bir hakimiyet getirdi. Belözoğlu gibi birçok teknik adam ehliyetsiz hocalık yapıyor. Bütün olanları yıkıp, tüm talimatları değiştirip Avrupa'nın önde gelen kulüplerin federasyonlarının kullandığı sistemi yeniden inşa etmeliyiz. TFF, MHK bambaşka bir alem. Süreci kimse bilmiyor. MHK istifa diyorsunuz da TFF başkanına neden diyemiyorsunuz? Faruk Koca'yı Ankaragücü'ne başkan yapan güç Mehmet Büyükekşi'yi de TFF'ye başkan yapmıştır. Dönen dolapları herkes biliyor, konuşmuyorlar. Garip garip işler yapılıyor. TFF hiçbir işlem yapmıyor. Her şeyi yıkıp tekrar inşa etmek gerekiyor.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

HALİL UMUT MELER SALDIRI SIRASINDA VE SONRASINDA NELER YAŞADI, NE DÜŞÜNDÜ? ile ilgili etiketler Faruk Koca Halil Umut Meler Ankaragücü TFF Mehmet Büyükekşi Emre Belözoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.