Halil Sezai'den öldüresiye dayak! Hüseyin Meriç kimdir?

Halil Sezai kimdir? Ünlü şarkıcı Halil Sezai’nin Tuzla’daki film çekimleri esnasında 67 yaşındaki Hüseyin Meriç’i öldüresiye dövdüğü anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Peki, Hüseyin Meriç kimdir? İşte Halil Sezai’nin o görüntüleri…

Tuzla’daki film çekimleri esnasında kiraladığı villanın yanında bulunan villa sahiplerinin kendisine film çekimi için itiraz etmesi yüzünden tartışma çıkaran Halil Sezai’nin dün yaşlı bir adamı dövdüğü için karakolluk oldu. Ünlü şarkıcının 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i öldüresiye dövdüğü anların görüntüsü güvenlik kameralarına takıldı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında yayınlanan görüntülerle ilgili 67 yaşındaki Hüseyin Meriç, "Beni döverken kelime-i şehadet getirdim, 'Ezan mı okuyorsun lan sen?' diye daha çok dövdü." dedi.

Ünlü şarkıcı Halil Sezai ve 'İncir Reçeli', 'Bölük' ve 'Cennet' gibi filmlerin yönetmeni Aytaç Ağırlar, Tuzla Postane Mahallesi Cafer Bey Sokak'ta film çekimi için öncelikle villa kiraladı. Ancak dört villadan oluşan sitede oturan Hüseyin Meriç ve Mesih Meriç, ünlü şarkıcının villada film çekimine izin vermedi ve ardından tartışma yaşandı.

Halil Sezai'den öldüresiye dayak! Hüseyin Meriç kimdir?

Halil Sezai dün saat 10:00 sıralarında Hüseyin Meriç'in ikametine yanında iki kişi ile birlikte geldi. İddialara göre Sezai ve yanındakiler burada Meriç'i darp ederek tehdit etti. Olay yerinden ayrılan sanatçı ve yanındakiler hakkında Hüseyin Meriç karakola giderek Halil Seza hakkında şikayetçi oldu.

Polis şikayetçinin ikametinde bulunan kamera kayıtlarını alarak olayda ismi geçen yönetmen Aytaç Ağırlar, Ecem Ağırlar ve Mustafa Taner Okçular'ı Tuzla Asayiş Büro Amirliği'ne davet etti.

Polis Halil Sezai ve diğer şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Halil Sezai akşam saatlerinde Kadıköy'deki evinde yakalandı. Halil Sezai karakola götürülerek ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Halil Sezai'den öldüresiye dayak! Hüseyin Meriç kimdir? - Resim : 2

HALİL SEZAİ KİMDİR?

Halil Sezai Paracıkoğlu, ya da bilinen adıyla Halil Sezai, 16 Ağustos 1979 tarihinde Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Babasının ailesi Bulgaristan'ın Pazarcık ilinin Paracık köyünden olup, soyadını buradan almaktadır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü'nden mezundur.

Cenk ve Duygu adında iki kardeşi daha bulunan Halil Sezai'nin ağabeyi Cenk Paracıkoğlu’da bir dönem mankenlik ve müzisyenlik yapmıştır. Kardeşi Duygu Paracıkoğlu ise oyuncudur.

İlk albümü Seni Beklerken'i müzikseverlerin beğenisine sunan Halil Sezai, aynı yıl vizyona giren İncir Reçeli filminde başrol oynayarak beyaz perdeye adım atım atmıştır. Serinin devam filmi olan 2014 yapımı İncir Reçeli 2’de de başrolde oynamış, 2014 tarihli Çilek filminin ise yapımcılığını üstlenmiştir.

2012 yılında Kral TV Müzik Ödüllerinde ‘En İyi Çıkış Yapan Sanatçı' ödülünü alan Halil Sezai, Başak burcudur.

Halil Sezai'den öldüresiye dayak! Hüseyin Meriç kimdir? ile ilgili etiketler Halil Sezai Hüseyin Meriç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.