Halil Falyalı cinayetinde yeni ifadeler... Cinayet silahında başka bir olayın izleri çıktı!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ün akılalmaz şekilde öldürülmesini, elektrik tarifelerinde yapılan yeni düzenlemeyi, Merkez Bankası'nın faiz kararını, Halil Falyalı cinayetinde ortaya çıkan yeni ifadeleri, Anayasa Mahkemesi'nin HDP'ye 60 gün ek süre kararını, Rusya - Ukrayna krizindeki gelişmeleri, Optimar anketi sonuçlarında TikTok videolarıyla dikkat çeken Mustafa Sarıgül'ün partisi TDP'nin 7 partiyi geride bırakmasını masaya yatırdı.

"ZAYIF OLANI EZME VE ŞİDDET UYGULAMA VAR. KENDİNİ ŞİDDETLE KABUL ETTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Ceyhun Bozkurt, "Bu işin psikopatlık boyutu başka, hukuki boyutu başka. Sıla, Özgecan ve diğer kadınlarımız geri gelmeyecek. İnsanlık temelden eğitilmeli. 10 suçtan sabıkalı bu 21 yaşındaki kişi, 6-7 yıl önce çocuktu. Bu süreç içinde nasıl cani haline geldi? Zayıf olanı ezme ve şiddet uygulama var. Kendini şiddetle kabul ettirmeye çalışıyorlar. Aileler çocuklarını fanusa koymasınlar. Çocuklar 'hayır' demeyi öğrensin. O kişilere 20'li yaşlarda 'hayır' dendiğinde farklı yöntemlere başvuruyorlar.

"BU YANGINI SÖNDÜRMEZ, ŞU AN PANSUMAN YAPIYORUZ"

Bu yangını söndürmez. Şu an pansuman yapıyoruz. Bir sorun var ve  bunu çözebilecek şey 'fazla enerji harcamayın' dememektir. Şirketlerin yatırım eksikliği, işlerini iyi yapamaması ve farklı sebeplerden dolayı bu sıkıntı oluştu. Enerji üretimi devletleştirilmelidir. 

"DİKKATİMİ ÇEKEN, SÖYLEMEZLERİN TEKRAR ORTAYA ÇIKMASI"

İlginç bir bilgi var, tetikçilerin saklandığı evde küvetin altında bulunan tabancanın MHP'li Ali Maytalman olayında da kullanıldığı ortaya çıktı. Karışık bir olay ama kumarhane işlerinde paranın olduğu yerlerde bir yeraltı örgütlenmeleri olur. Dikkatimi çeken, Söylemezlerin tekrar ortaya çıkması.

"UKRAYNA İÇİNDE YABANCI UNSURLARIN ORDUYA NÜFUZ ETTİKLERİNİ VE KIŞKIRTMA YAPTIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM"

Gerilimin perde arkasında Ukrayna'da Zelenski, Rusya ile müzakereye yakın. Ancak Ukrayna içinde yabancı unsurların orduya nüfuz ettiklerini ve kışkırtma yaptıklarını düşünüyorum. Ukrayna'yı zor durumda bırakıp ABD ve İngiltere'yi müdahil edebilecek bir süreci tetiklemek istiyorlar." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Halil Falyalı cinayetinde yeni ifadeler... Cinayet silahında başka bir olayın izleri çıktı! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Halil Falyalı ali maytalman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.