''Hala onunla yaşıyorum'' Tarık Ünlüoğlu'nun eşinden duygusal sözler...

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Tarık Ünlüoğlu akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle yaşamını kaybetmişti. Usta oyuncunun eşi Gülenay Kalkan açıklamasıyla duygulandırdı.

Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Ünlüoğlu'nun gidişiyle hayatının altüst olduğunu söyleyen eşi Kalkan, "Onu düşünmeden geçen bir anım yok. Tarık'ı erken kaybettik. Büyük şok yaşadım, hiç konduramadım. Yokluğuna alışamadım. Bir gün ona kavuşacak olmanın umudu bile güzel" dedi.

Gülenay Kalkan "Evde nereye baksam Tarık'ı görüyorum. Hala onunla yaşıyorum. Haftada iki kez mezarına gidip dua ediyorum" diye konuştu.

TARIK ÜNLÜOĞLU KİMDİR?

2014 yılında yapımcısı Necati Akpınar, senaristi Ata Demirer ve Ata Demirer ileDemet Akbağ'ın başrollerde oynadığı "Eyyvah Eyvah 3" adlı sinema filmindeÖzge Borak, Salih Kalyon, Serra Yılmaz ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi oyuncularla beraber oynadı. 2014 yılında "Ah Neriman" adlı dizide Perran Kutman, Sezin Akbaşoğulları, Avni Yalçın ile birlikte başrolü üstlendi.

11 yıl süren ilk evliliğinden Zeynep adında bir kızı olan Tarık Ünlüoğlu, 1988 yılından beri birlikte olduğu Gülenay Kalkan ile 14 Şubat 2013 tarihinde Berlin'de evlendi. Akciğer kanseri yüzünden uzun bir suredir tedavi gören Tarık Ünlüoğlu, 1 Ekim 2019 tarihinde hayatını kaybetmişti.

''Hala onunla yaşıyorum'' Tarık Ünlüoğlu'nun eşinden duygusal sözler... ile ilgili etiketler Gülenay Kalkan tarık ünlüoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.