Hala başvurmayanlar dikkat! TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi başvurularında bugün son gün

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak nitelendirilen TOKİ Sosyal Konut Projesi arsa ve iş yerleri için başvurular bugün sona eriyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapıldı. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm zamanların en büyüğü olarak nitelediği sosyal konut projesinde İlk Evim Arsa, İlk İş Yerim projesine başvuruları için son gün.

Hala başvurmayanlar dikkat! TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi başvurularında bugün son gün

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada İlk Evim Arsa, İlk İş Yerim projesine e-Devlet üzerinden başvuruların bugün saat 18.00'de sona ereceği bilgisi paylaşıldı. Banka üzerinden müracaatlar ise 15 Kasım tarihinde sona erecek.

TOKİ'den yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"İlk Evim Arsa, İlk İş Yerim Projemizin e-Devlet başvuruları bugün saat 18.00'de sona eriyor.

Banka şubeleri aracılığı ile başvurularınızı ise 15 Kasım 2022 mesai saati bitimine kadar gerçekleştirebilirsiniz."

Hala başvurmayanlar dikkat! TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi başvurularında bugün son gün ile ilgili etiketler emlak TOKİ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.